I 15 år har vi valt köksutrustning utan kompromisser
100 dagars retur Gratis upphämtning
Miljövänlig förpackning 0 % plast
50 000 produktrecensioner
100 % i lager Omedelbar leverans

Extra jungfruolja 200 ml, vitlök, Estoublon
253 kr
Beskrivning
Beskrivning
Klassisk olivolja är bra, men när den kompletteras med vitlök skapas en perfekt harmoni som ger rätterna en extra krydda.
- vitlök extra jungfruolja från Château d'Estoublon kombinerar mjukheten hos olivolja med de aromatiska toner av vitlök
- perfekt för smaksättning av t.ex. morotssoppa med bacon, stuvade grönsaker, rostade lammkronor, pasta alle vongole, äggröra med svamp eller potatismos
- i gommen erbjuder den en delikat balans mellan olivoljans subtilitet och vitlökens arom, mer aromatisk än skarp, som omsluter smaklökarna och ger en unik dimension till dina rätter

Detaljerad produktbeskrivning
Huvudsakliga fördelar:
- vitlök extra jungfruolja från Château d'Estoublon kombinerar mjukheten hos olivolja med de aromatiska toner av vitlök
- gjord på extra jungfruolivolja och maceration av färska vitlöksklyftor
- i gommen erbjuder den en delikat balans mellan olivoljans subtilitet och vitlökens arom, mer aromatisk än skarp, som omsluter smaklökarna och ger en unik dimension till dina rätter
- perfekt för smaksättning av t.ex. morotssoppa med bacon, stuvade grönsaker, rostade lammkronor, pasta alle vongole, äggröra med svamp eller potatismos
- ger en distinkt vitlökssmak till alla dina rätter
- perfekt för älskare av medelhavsmat som söker en autentisk smakupplevelse
- ingredienser av hög kvalitet garanterar autentisk smak och arom
Ytterligare information:
- volym: 200 ml
- sammansättning: extra jungfruolja 92% (ursprung från EU), vitlök 8%
- Tillverkningsland: Frankrike
- förvara på en sval och mörk plats för att bevara optimal kvalitet och smak
Parametrar
Parametrar
Kategori: | Smaksatta oljor |
---|---|
Vikt: | 0.5 kg |
EAN: | 3433110019087 |
Kapacitet: | 0,2 l |
Produkttyp: | Kryddor |
Producent: | ESTOUBLON |
Produktkod: | EST010564 |
Recensioner
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment