212 items total
Sopskyffel och borste i ett set, Eva Solo
722 kr
ES530671
Soptunna med trycklock BO 11 + 23 l, matt svart, Brabantia BRAB316203
Soptunna med trycklock BO 11 + 23 l, platina, Brabantia BRAB316142
Soptunna med trycklock BO 36 l, matt svart, Brabantia BRAB315824
Soptunna med trycklock BO 36 l, vit, Brabantia
2 503 kr
BRAB313509
Soptunna med trycklock BO, 36 l, platina, Brabantia BRAB315787
Soptunna med trycklock TOUCH BIN 36 l, champagne, Brabantia BRAB304583
Avfallskärl SORT & GO 20 l, stapelbar, grå, Brabantia BRAB277726
Inbyggd soptunna 10 l, svart, Brabantia
466 kr
BRAB395246
Up
More products

Papperskorgar - tänk inte "illaluktande", tänk "snyggt"!

Vilka soptunnor är bäst att använda hemma?

Följande sopkärl är bra val för ditt hem:

  • Pedalbehållare
  • Touch papperskorgar
  • Kompostkärl
  • Återvinningstunnor
  • Swing-top papperskorgar
  • Skjut ut soptunnor

Kulina erbjuder ett brett utbud av sopkärl i olika snygga design för ditt hem. Om du ofta behöver kassera komposterbart avfall och du inte har tillgång till en komposthög i en trädgård, kanske du tycker att våra komposteringskärl är mycket användbara. Om du vill förbättra dina miljömässiga meriter ytterligare och vill återvinna mer effektivt, då är våra återvinningskärl också ett bra val. Båda är effektiva sätt att bidra till en bättre, grönare planet för alla, vilket är något vi uppmuntrar entusiastiskt.

Avfallskärl för effektiv avfallshantering

Kulina lagerhåller avfallskärl från välkända märken som Brabantia, Blomus och Joseph Joseph. Med lite hjälp från oss och dessa varumärken kan du göra avfallshanteringen välorganiserad, enkel, säker och elegant. Vi har även badkari lager, pedalkorgar, svängbara sopkärl, rutschkanor och mycket mer. You name it, vi har det. Dessutom är våra soptunnor inte bara praktiska och högkvalitativa utan också stilrena och eleganta, så ta en titt och se vad som tilltalar dig som den bästa avfallshanteringslösningen för ditt hem. Vi är säkra på att du kommer att hitta det du letar efter.

Är det nödvändigt att använda papperskorgar?

Det enkla svaret på denna urgamla fråga är, ja. Papperskorgen förhindrar att mat fastnar på botten av soporna och att vätskor tränger in och orsakar en röra, och håller därigenom soporna rena och luktfria. De gör också att ta bort avfall så mycket enklare och säkrare, och skyddar dig från skadliga bakterier som kan byggas upp i dessa områden. Som sagt, det är inte en anledning att vara mindre försiktig när du gör det. Hemligheten är att se till att du väljer rätt storlek på papperskorgen för papperskorgen, så att ingenting kan falla mellan papperskorgen och papperskorgen.

Att kassera avfall är lättare sagt än gjort, eller hur? Trots dina bästa ansträngningar för att hålla allt rent, snyggt och doftande fräscht, finns det tillfällen då du stöter på en obehaglig lukt i ditt kök. Ibland handlar det om en soptunna vars lock släpper igenom obehagliga lukter, andra gånger är det fel på dålig avfallshantering (att ta ut skräpet för sällan, slänga överblivet kött, fisk etc. i soptunnan).

Oavsett problemet kan du se till att ditt härliga hem doftar fräscht, med pedalkärl, pekkärl, utskjutbara papperskorgar, papperskorgar och fler produkter från Kulina. Vi har våra sätt att göra ditt liv bekvämare. Så ta en titt på vilka lösningar vi har att erbjuda för att göra dina hushållssysslor lite mer uthärdliga.