Badrumsvågar

6 items total
Digital badrumsvåg, mörkgrå, Brabantia
401 kr
BRAB280122
Digital badrumsvåg, svart, Brabantia
927 kr
BRAB481949
Digital badrumsvåg, vit, Brabantia
401 kr
BRAB280146
Digital badrumsvåg, vit, Brabantia
434 kr
BRAB483127
Digital kroppsviktsvåg RENEW mjuk beige, Brabantia BRAB223440

Badrumsvåg – ett viktigt steg på vägen till bra form

Vad är en badrumsvåg?

En badrumsvåg är ett verktyg som används för att bestämma en persons vikt. Badrumsvågar och vågar för kroppssammansättning används ofta i hem, gym och andra tränings- och medicinska anläggningar för att hjälpa människor att hålla reda på sin vikt och dess framsteg över tiden.

Vilka funktioner erbjuder en modern badrumsvåg?

Moderna badrumsvågar erbjuder ett brett utbud av funktioner utöver att bara mäta kroppsvikt. Några av de vanligaste funktionerna som moderna badrumsvågar erbjuder inkluderar:

  • Kroppsfettprocent: Många badrumsvågar kan mäta kroppsfettprocent, vilket är en mer exakt indikator på den allmänna hälsan än enbart kroppsvikten.

  • Muskelmassa: Vissa badrumsvågar kan också mäta muskelmassa, vilket är viktigt för dem som tränar eller försöker bygga muskler.

  • Procent kroppsvatten: Att mäta kroppsvattenprocent kan hjälpa dig att spåra dina vätskenivåer och se till att du dricker tillräckligt med vatten.

  • Bentäthet: Vissa skalor kan också mäta bentäthet, vilket är viktigt för dem som löper risk att drabbas av osteoporos.

  • BMI: Många badrumsvågar kan beräkna ditt Body Mass Index (BMI), som är ett mått på kroppsfett baserat på längd och vikt.

  • Flera användare: Vissa badrumsvågar kan lagra data för flera användare, vilket gör det enkelt för familjer att spåra deras individuella framsteg.

  • Appintegration: Många moderna badrumsvågar kan synkroniseras med appar på din smartphone eller surfplatta, så att du kan följa dina framsteg över tid och få personliga rekommendationer för kost och träning.

Sammantaget erbjuder moderna badrumsvågar en mängd olika funktioner som kan hjälpa dig att spåra dina hälso- och träningsmål mer exakt och effektivt.

Hur sköter och underhåller jag en badrumsvåg?

Din badrumsvåg kommer att hålla längre och ge korrekta avläsningar om den underhålls på rätt sätt. Här är några rekommendationer för att hålla och ta hand om din badrumsvåg:

  • Håll vågen ren: För att eliminera damm och smuts, torka av vågen med en fuktig handduk regelbundet eller desinficera den. Använd inte aggressiva rengöringsmedel eller kemikalier som kan repa vågens yta.
  • Kontrollera batterierna: Eftersom badrumsvågen på Kulina är batteridriven bör du regelbundet kontrollera batterinivån och byta dem vid behov.
  • Använd vågen på rätt sätt: Använd alltid vågen på en plan, jämn yta.

Om du vill gå ner i vikt eller förbättra din form, kom också ihåg att dricka tillräckligt med vatten och ersätta ohälsosamma mellanmål med hälsosamma smoothies. Våra vattenflaskor och smoothiemixers hjälper dig med detta.