Vattenflaskor

93 items total
Filter Binchotan EAU GOOD, träkol, Black+Blum
New
BBEGS0011B
Filter Binchotan EAU GOOD, träkol, Black+Blum
New
BBEGS004
Termosflaska 500 ml, ocean, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBBAMIWBBS005
Termosflaska 500 ml, oliv, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBBAMIWBBS010
Termosflaska 500 ml, orange, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBBAMIWBBS003
Termosflaska 750 ml, ocean, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBBAMIWBBL005
Termosflaska 750 ml, oliv, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBBAMIWBBL010
Termosflaska 750 ml, orange, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBBAMIWBBL003
Vattenflaska 600 ml, grå, glas, Black+Blum
New
400 kr
BBGRWBM015
Vattenflaska 600 ml, lila, glas, Black+Blum
New
400 kr
BBGRWBM004
Vattenflaska 600 ml, mandel, glas, Black+Blum
New
BBGRWBM014
Vattenflaska 600 ml, orange, glas, Black+Blum
New
BBGRWBM003
Up
More products

Vattenflaskor – smutta bekvämt och släck din törst och smaka med stil

Vatten är viktigt för vår överlevnad, och att hålla sig hydrerad är avgörande för att upprätthålla god hälsa. Därför är det en bra idé att alltid ha en vattenflaska på sig. Det håller dig hydrerad, hjälper dig att spara pengar och minska ditt koldioxidavtryck.

Vattenflaskor är behållare som uttryckligen är gjorda för att hålla och transportera vätskor. De finns i ett brett utbud av former, storlekar, färger och material. Vi väljer våra vattenflaskor av högsta kvalitet från tillverkare som Yumbox, Eva Solo, Stelton , och mycket mer.

Du kan också ta en titt på våra matlådor om du ständigt är på språng och behöver något snyggt att para ihop med din vattenflaska.

Vilka typer av vattenflaskor finns tillgängliga i Kulina?

Det finns olika typer av vattenflaskor tillgängliga på vår hemsida som du kan välja mellan, och var och en har specifika fördelar.

  • Vattenflaskor av plast – Plastflaskor är behållare gjorda av plast som används för att lagra och transportera vatten. De är transportabla, lätta och allmänt tillgängliga.
  • Vattenflaskor i rostfritt stål – Vattenflaskor av rostfritt stål är mer motståndskraftiga och miljövänliga. De är återvinningsbara och om de är isolerade kan de hålla temperaturen på ditt vatten under en längre period.
  • Vattenflaskor av glas – Vattenflaskor av glas är ett utmärkt val för dem som vill hålla sig borta från plast helt och hållet. De är säkra för miljön, återanvändbara och kemikaliefria. De behåller inte heller smaker eller lukter och är lätta att rengöra.
  • Smarta vattenflaskor – Kan en vattenflaska vara smart? Ja, det kan det! Ta en närmare titt på Joseph Joseph -vattenflaskor och se hur de kan hjälpa dig att hålla dig hydrerad. En av huvudfunktionerna hos Dot-vattenflaskan är dess unika lock, som har en roterande urtavla med färgade prickar. Varje prick representerar en specifik mängd vatten, vanligtvis 200 milliliter (eller 7 ounces). När du dricker vatten från flaskan kan du vrida ratten för att markera dina framsteg. Denna visuella representation gör det enkelt att spåra hur mycket vatten du har konsumerat och hjälper dig att hålla dig hydrerad.

Hur kan jag ta hand om mina vattenflaskor?

För att hålla din vattenflaska sanitär och ren måste du ta hand om den. Följande tips hjälper dig att underhålla dina vattenflaskor ordentligt:

  • Clean det ofta: Clean genom att regelbundet använda din vattenflaska hjälper det att bli av med alla bakterier eller rester som kan ha byggts upp. Efter att ha rengjort flaskans insida med en flaskborste och varmt tvålvatten, skölj den ordentligt under rinnande vatten.
  • Verifiera diskmaskinens säkerhet: Även om vissa vattenflaskor kan motstå de höga temperaturerna och slipande rengöringsmedel som används i diskmaskiner, kunde andra inte.