Tvålautomater

81 items total
Handlotion SATOMI FRESH LAUNDRY 300 ml, Blomus
New
BM65187
Handlotion SATOMI FUJI TEA 300 ml, Blomus
New
306 kr
BM65164
Handlotion SATOMI MODERN LEMON 300 ml, Blomus
New
BM65186
Handtvål SATOMI FRESH LAUNDRY 1 l, Blomus
New
490 kr
BM65206
Handtvål SATOMI FRESH LAUNDRY 500 ml, Blomus
New
BM65163
Handtvål SATOMI FUJI TEA 1 l, Blomus
New
490 kr
BM65201
Handtvål SATOMI FUJI TEA 500 ml, Blomus
New
368 kr
BM65129
Handtvål SATOMI MODERN LEMON 1 l, Blomus
New
490 kr
BM65205
Handtvål SATOMI MODERN LEMON 500 ml, Blomus
New
BM65134
Dispenser för flytande tvål 150 ml, grå, Eva Solo ES530676
Dispenser för flytande tvål 200 ml, grå, Brabantia BRAB302503
Up
More products

Tvålautomater – gör ditt badrum bekvämare

Vad är tvålautomater?

En tvålautomat är en enhet som är utformad för att släppa ut flytande tvål på ett reglerat sätt. Beroende på typen av dispenser och användarens preferenser kan tvålautomater innehålla flytande tvål, skumtvål eller tvål i pulverform. De kan vara automatiska eller manövreras manuellt.

De används ofta på offentliga toaletter, medicinska anläggningar, matställen och andra platser där det är viktigt att upprätthålla god handhygien för att begränsa överföringen av bakterier och sjukdomar.

Kulina har valt tvålautomater med snygg design och hög kvalitet från välkända tillverkare, inklusive Brabantia, Blomusoch Eva Solo. De finns i olika material och färger så vi är säkra på att du kommer att kunna välja en tvålautomat som matchar stilen i ditt badrum. Men om du föredrar att använda traditionell tvål, kolla in vårt utbud av tvåldiskar.

Vilka är fördelarna med tvålautomater?

Användningen av tvålautomater har många fördelar:

  • Hygien: Genom att dispensera en reglerad mängd tvål bidrar tvålautomater till att främja korrekt handhygien genom att minska sannolikheten för korskontaminering och överföring av bakterier och bakterier.
  • Bekvämlighet: Tvålautomater kräver lite ansträngning att använda och är enkla att använda och du behöver inte rengöra dem lika ofta som vanliga tvålkoppar
  • Kostnadseffektivt: Jämfört med konventionella tvål är tvålautomater ett mer prisvärt alternativ. De hjälper till att minimera mängden tvål som används och förhindrar spill eftersom de doserar en reglerad mängd, vilket minskar behovet av påfyllning.
  • Miljöfördelar: Eftersom många tvålautomater kan fyllas på och användas igen, produceras mindre plastavfall från tvålflaskor som bara används en gång. Tvålautomater är nu ett grönare val som ett resultat.
  • Estetik: Tvålautomater finns i en mängd olika utföranden, färger och material, som alla kan förbättra den visuella attraktiviteten i den omedelbara omgivningen. De minskar också röran och avfallet som är förknippat med konventionella tvål, som efter upprepad användning kan bli slemmiga och otäcka.

Eftersom tvålautomater ingår i moderna badrumskollektioner av badrumstillbehör kan de åtföljas av andra matchande badrumstillbehör för att ge stället ett mer enhetligt utseende.

Ska jag välja en tvålautomat eller en tvålkopp?

Det finns flera saker att ta hänsyn till när du väljer mellan en tvålautomat och en tvålkopp, inklusive renhet, praktiska egenskaper, pris och estetik. Tvåldiskar är ett billigare alternativ, men de behöver oftare städas och bytas ut och kan ha en negativ inverkan på rummets övergripande estetik. Men vissa människor föredrar att tvätta händerna med en tvål så valet beror på dina preferenser.

Även om de kan vara dyrare i förväg, är tvålautomater ofta mer sanitära, praktiska och visuellt behagliga än tvålkoppar.