312 items total
Stålpanna CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
822 kr –38 %
509 kr
DB511028
Ånginsats AFFINITY 24 cm, de Buyer
812 kr –61 %
315 kr
DB367524
Crepe-spridare B BOIS, de Buyer
85 kr –20 %
68 kr
DB487301
Grytlock ALCHIMY 24 cm, glas, de Buyer
662 kr –20 %
529 kr
DB342824
Stekpanna LA LYONNAISE 20 cm, de Buyer
311 kr –34 %
205 kr
DB502020
Up
More products

De Buyer - eftersom varje recept har en hemlighet

Arvet och färdigheterna som gått i arv i generationer

Företaget de Buyer, etablerat i Val d'Ajol i Vosges, är ett riktigt "Made in France" familjeägt företag med fokus på hög kvalitet, arv, fransk tradition och färdigheter som gått i arv genom generationerna.

Historien om de Buyer börjar 1830 med tillverkning av bestick i en liten smedja i Val d'Ajol från metaller utvunna i närområdet. Företaget arbetade alltid med kulinariska proffs för att utveckla och producera "äkta" redskap som människor behöver och använder, och arbetade med en rad olika material (stål, belagd aluminium, rostfritt stål, koppar etc.) som motsvarar de olika tillagningsmetoderna som kännetecknar traditionella Franska köket.

Redan från början var företaget öppet för innovation för att förbättra kvaliteten på sina hushållsprodukter och kunskapen och expertisen har gått i arv från förälder till barn. Som ett resultat äger de Buyer know-how som tillsammans med hängivenhet till traditionell fransk matlagning, modern teknik och passion för deras arbete, gör varumärket och dess produkter till ett måste för många kända kockar från hela världen som vet att att ha rätt matlagningsverktyg är avgörande för framgången för deras recept.

"Halva jobbet för en bra kock är att ha rätt produkter, framtagna av passionerade hantverkare som ger oss chansen att ta ett recept till högsta nivå" Michel Roth

De Buyer – uppdraget och värderingarna bakom det legendariska köksredskapet

Köparens mål i generationer var att designa och tillverka redskap som exakt möter behoven hos både professionella kockar och hemmakockar. Företaget De Buyer har en djup respekt för sin familjs och lokala arv och den franska kulinariska traditionen. I nästan 200 år har autenticitet, passion för välsmakande och näringsrikt kök och engagemang varit kärnvärdena i deras verksamhet.

De Buyer har tilldelats märkningen "Living Heritage Company" av den franska staten, men företaget följer inte bara traditionella tillverkningsmetoder utan värnar också om ansvarsfull och utbildad konsumtion. Produkterna är gjorda för att hålla, företaget skyddar det vackra Vosges-området där det är verksamt och det är den första kulinariska sektorn i Frankrike som fick en "exemplarisk nivå av CRS-engagemang"-märkning från AFNOR för den omsorg som vidtagits för att säkerställa väl- vara av sina anställda. Att ha en positiv inverkan på samhället och miljön och bidra till regionens ekonomiska inflytande är grunden för de Buyer:s förhållningssätt till näringslivet.

Michel Roth, som är företagets ambassadör, förklarar: " De Buyer uttrycker alla de värden som jag håller varmt om: trohet, enkelhet, respekt, arbete, hantverk, engagemang för den lokala regionen. De visar också excellens utan stolthet. Det är sällsynta egenskaper och det är det som gör att företaget sticker ut."

De Buyer-produkter – för ditt kök, för åldrar, i generationer

Alla de Buyers produkter är verktyg av hög kvalitet som varje kock – både en hemmakock och en professionell kock – skulle vilja ha i sitt kök. I Kulina hittar du olika produktsortiment och olika serier, som kommer att tjäna dig väl och som kommer att bli fantastiska presenter till matlagningsfreaks eller nygifta. Välja från:

Du kanske också vill använda och dekorera ditt kök med kokkärl i koppar som är crème de la crème i de Buyer-katalogen och som är varje kocks dröm.