Zwilling

Zwilling har tillverkat knivar i Tyskland sedan 1731 och har varit känt för sin passion för matlagning, tradition, innovation, kvalitet, hållbarhet och design. Det utvecklar högkvalitativa produkter inspirerade av global matlagning och livsstil. Hitta kniven, pannan eller grytan som passar din matlagningsstil perfekt och njut ännu mer av att vara i köket.
401 items total
Kastrullset FLOW, 5 st, Zwilling
5 373 kr –26 %
3 924 kr
ZW66920005
Kastrullset MODERN, 4 st, Zwilling
4 357 kr
ZW66870004
Teglas SORRENTO, set i 2, 240 ml, Zwilling
331 kr
ZW39500077
Vakuumtätningsset FRESH & SAVE, 7 st, Zwilling ZW368070070
Knivblock 18 cm, bambu, Zwilling
Outlet
517 kr –23 %
394 kr
ZW35101403
Laxkniv FOUR STAR 31 cm, Zwilling
Outlet
1 757 kr –37 %
1 092 kr
ZW31082311
Mixer ENFINIGY 1,8 l, svart, Zwilling
4 002 kr –19 %
3 239 kr
ZW53000001
Ånginsats ECOQUICK ND 22 cm, Zwilling
357 kr –7 %
330 kr
ZW64202922
Up
More products

Zwilling – ett bra varumärke för alla köksentusiaster

Zwilling är ett varumärke för både proffs och husmanskostentusiaster och det är känt för sina förstklassiga smidda bestick tillverkade i Solingen, Tyskland – i "City of Blades". Företagets knivar är kända över hela världen och förutom knivarerbjuder Zwilling sina kunder kvalitetsprodukter som slipstål, knivslipare, { 3} knivblock 3} , bestick, köksredskap, köksredskap, sax och mer.

Zwilling – ett av de äldsta varumärkena i världen

Zwilling är ett internationellt känt, familjeägt företag grundat 1731 av Peter Henckels som registrerar varumärkets varumärke hos Cutler's Guild i Solingen, Tyskland (vilket gör Zwilling till ett av de äldsta varumärken i världen idag). Företagets namn betyder "tvilling" och sedan 1731 finns tvillingarna (eller som vissa vill säga "dubbelmanslogotyp") på alla ZWILLING J.A. Henckels kontaktinformation förvaltning.

Zwilling fick sina första utmärkelser för kvalitet och design 1851 på världsutställningen i London, vilket bara var början på dess internationella framgång. Den första utmärkelsen följdes av den andra i Paris (1855) och i Chicago (1893) där Zwilling vann den enda medaljen på världsutställningen. Fler utmärkelser följde men det var inte bara knivar som märket (vid den tiden redan fanns inte bara i Europa utan även i USA) var känt för.

Zwilling-patent och ikoniska mönster

1938 beviljades Zwilling patentet för "Küchenhilfe" (Kökshjälpare) sortiment av saxar som fortfarande ingår i dess produktsortiment idag. Egentligen är de en av de mest kopierade saxarna i världen även om det är TWIN multifunktionssaxen som är Zwillings mest populära sax.

1939 ansökte Zwilling om patentet för ishärdningsprocessen och denna teknologi används än idag med ishärdade FRIODUR®-blad som har extremt god bevarande av skäregg, flexibilitet och stor korrosionsbeständighet.

Zwillings bästsäljande kockknivssortiment ****FOUR STAR knivar med en ikonisk design som inte har förändrats på över 40 år utvecklades 1976 och 2008 TWIN 1731 introducerades kockknivssortimentet - den första av en ny generation knivar.

Under åren växte Zwillings varumärke och förvärvade många välkända varumärken som den franska köksredskapstillverkaren Staub, MIYABI från Japan eller det italienska varumärket Ballarini.

Zwilling uppdrag och vision

Som ni redan vet är Zwilling ett 287 år gammalt varumärke med passion för matlagning och tradition. Men samtidigt är det ett modernt företag som följer nuvarande och förutsägande framtida matlagningstrender och teknologier för att förse sina kunder med produkter som resonerar med deras livsstil.

Zwillingknivar och andra produkter är gjorda av stål och… passion, med kvalitetsmaterial och den mest avancerade tekniken för att säkerställa bästa hållbarhet. Zwillings uppdrag är att inspirera människor att laga mat med varje kniv som ett stycke historia och ett exempel på extraordinärt hantverk.

Hur tar man hand om sina Zwilling-knivar?

  • Zwillingknivar tål maskindisk, men det rekommenderas att du tvättar dem för hand. Om du inte vill förkorta deras livslängd och förvärra deras retention, tvätta dina knivar under ljummet vatten med mild, icke-nötande tvål och en repig trasa eller svamp och torka dem alltid omedelbart
  • låt inte sura livsmedel stanna kvar på bladet eftersom det kan göra att din kniv blir smutsig och rostar. Om du ser rost ta bort den med en "Rust Eraser"
  • knivar i kolstål kommer att bli mörkgrå eller svart med åren. Om du vill minimera denna patina ska du skölja och torka av bladet omedelbart efter användningnär du skär mycket sura livsmedel.
  • Förutom köttklyftor bör Zwilling knivar inte användas för att skära ben eller halvfrysta eller frysta livsmedel
  • använd lämpliga skärbrädor som inte matar eller skadar dina knivar. Använd skärbrädor i trä eller kvalitetsplast och undvik att skära något på ytor som porslin, marmor, granit, kakel, porslin, bänkskivor i rostfritt stål och glas.

Missbruk inte dina knivar – använd dem inte som skruvmejslar eller konservöppnare eftersom det kan leda till att bladet böjas eller går sönder. Observera att garantin inte täcker missbruk.