Pannkakspannor

5 items total
Poffertjes-panna 32 cm, gjutjärn, Petromax
530 kr
PET707241
Blinipanna MINERAL B ELEMENT 27 cm, stål, de Buyer DB561216
Pannkaksjärn MINERAL B ELEMENT 27 cm, de Buyer
1 188 kr
DB561203
Pannkakspanna MINERAL B BOIS 27 cm, de Buyer
697 kr
DB571203
Plättlägg SMILEY FACE, Nordic Ware
818 kr
NW01920

Pannkakspannor - inte bara barn älskar dem!

Pannkakspannor är perfekta verktyg för alla älskare av pannkakor och fans av söta frukostar. En bra pannkakspanna kommer också att vara en oumbärlig kökshjälp för alla föräldrar till barn som älskar pannkakor oavsett tid på dygnet eller årstid (se vilka av våra pannkakor föräldrar väljer oftast och kolla våra bästsäljande pannkakspannor här).

Vad är en pannkakspanna?

En pannkakspanna är en specialpanna designad för att hjälpa dig att göra perfekta pannkakor på bara några minuter. En panna för att göra pannkakor kännetecknas vanligtvis av:

  • hål för pannkakor (vanligtvis från 3 till 7 hål med olika diametrar, ibland med kreativa, dekorativa motiv)
  • inga kanter
  • högkvalitativ non-stick yta
  • långt handtag
  • lämplig för användning i mycket höga temperaturer

När du använder en pannkakspanna, se till att använda en trä- eller silikonspatel för att skydda den känsliga, non-stick ytan från repor.

Att göra pannkakor behöver inte vara tråkigt! Det finns många sätt att göra dem attraktiva och det enklaste sättet är att leka med ingredienser. Du kan lägga till blåbär, bananer eller annan frukt, chokladchips, jordnötssmör eller olika typer av såser för att ändra utseende och smak nästan varje dag.

Pannkakspannor - vilka man ska välja

I Kulina hittar du ett brett urval av pannkaksformar gjorda av stål, aluminium eller järn, som hjälper dig att göra perfekta, gyllene pannkakor när du känner för att äta något sött till frukost. Bland våra favoriter finns legendariska pannkakspannor av det franska märket de Buyer, som specialiserar sig på perfekta crêpes och pannkakor och erbjuder dig högkvalitativa kokkärl som håller hela livet och kommer att vara ett perfekt tillskott till varje kök.

Se även till att kolla vårt urval av crêpepannor som gör att du kan förbereda både – tunna crepes och fluffiga pannkakor och läs vår fullständiga guide om pannor här.