Blomus

Blomus är en modern och funktionell design för eleganta, minimalistiska interiörer. Det är en tysk kvalitet och hantverk som kommer att hålla i generationer!
853 items total
Blomstativ KENA 41 cm, ljusgrå, Blomus
2 797 kr –8 %
2 552 kr
BM66023
Brandyglas KOYOI 100 ml, klar, glas, Blomus
New
245 kr
BM64491
Diskborste AVES, set i 4 delar, trä, Blomus
New
BM64551
Doftljus VALOA AUTUMN L 9,5 cm, Blomus
New
368 kr
BM65284
Doftljus VALOA AUTUMN S 7,5 cm, Blomus
New
233 kr
BM65280
Doftljus VALOA SPRING L 9,5 cm, Blomus
New
368 kr
BM65282
Doftljus VALOA SPRING S 7,5 cm, Blomus
New
233 kr
BM65278
Doftljus VALOA SUMMER L 9,5 cm, Blomus
New
368 kr
BM65283
Doftljus VALOA SUMMER S 7,5 cm, Blomus
New
233 kr
BM65279
Doftljus VALOA WINTER L 9,5 cm, Blomus
New
368 kr
BM65285
Up
More products

Blomus - Tysk tradition av exceptionell kvalitet

Blomus varumärkeshistorik

Blomus är det familjeägda varumärket som grundades 1961 i Tyskland och drivs av den fjärde generationen av Blome-familjen. Blomus har sina rötter i den tyska traditionen av exceptionell kvalitet och mycket skickligt hantverk och är en ledande leverantör av rostfritt stål, eleganta samtida produkter och tillbehör för varje rum i huset såväl som utomhus som tillverkas att hålla i generationer.

Blomus – företagets uppdrag och övertygelser

Blomus strävar efter att förse sina kunder med intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet. Den fokuserar på fantastiska material av hög kvalitet, enkla former och ett passionerat förhållningssätt till hemdesign. Blomus-idén är också mycket hållbar – "Köp en gång. Älska för alltid." Och detta kan uppnås med tidlös design och hållbara material. Företagets designers tror också att ett hem är en plats för välbefinnande och reträtt från omvärlden och att hemdesign kommer att spela en större roll i vardagen och detta är idén med vilken de gör och designar Nya produkter.

Produkter och design

Blomus erbjuder produkter för varje rum och varje utrymme – kök, matsal, hall, vardagsrum, sovrum, trädgård, terrass och badrum. Dess produkter kan kännetecknas av mjuka färger (vita, jord- och himmelsfärger), är ofta gjorda av glas eller stål och är ett nöje att titta på för alla fans av elegant, modern enkelhet.

Blomus produkter kan användas i minimalistiska och skandinaviska interiörer. Passar perfekt till utrymmen arrangerade i Japandi och mjuk loftstil, och kommer att vara bra för fans av modern, funktionell interiör och rena, enkla linjer.

Nästan varje år får produkter från Blomus-katalogen de viktigaste designpriserna – German Design Award (för produktserierna Abento, Stay, Stella och Ro), reddot award (för Ashi eldstadsset, Ani lamp), iF product design award, iconinc award (för Curl väggkappa, bärbar LED lumiare) och mycket mer.

Från Blomus-katalogen Kulina väljer kunder vanligtvis: