Vattenkokare av glas

8 items total
Elektrisk vattenkokare GLASS KI772D38 1,7 l, Tefal TEFKI772D38
Elektrisk vattenkokare LONO 1,7 l, glas, WMF
1 673 kr
WM0413150011
Elektrisk vattenkokare WK 3422 1,7 l, med tekanna, Severin SEVEWK3422
Tryckkokare WK 3458 Severin 0,5 l silver
590 kr
SEVE3413018
Tryckkokare WK 3468 Severin 1,0 l silver
482 kr –7 %
446 kr
SEVE1676957

Vattenkokare i glas – Ditt "glasiga" stilrena kök är viktigt

Vattenkokare gör ditt dagliga liv bekvämare genom att snabbt koka upp vatten till ditt kaffe eller te. Hitta din favoritdesign för vattenkokare i Kulina och välj det material och den färg som passar dig bäst.

Ett av alternativen som du har är en vattenkokare i glas. Den värmer vatten utan att genereray farliga kemikalier. Förutom att glaset är ekologiskt hållbart förändrar inte vattensmaken.

Varför ska jag köpa en vattenkokare i glas?

Det finns flera fördelar med att välja en vattenkokare i glas och några är markerade nedan:

  • Vattenkokare av glas är genomskinliga. Vattenkokare av glas erbjuder full synlighet, vilket skiljer dem från andra typer av vattenkokare som plast eller rostfri vattenkokare. Du kan alltid se hur mycket varmvatten som finns kvar.
  • vattenkokare av glas är spektakulära - du kan alltid se hur vattnet bubblar och kokar inuti vattenkokaren, vilket ser bra ut och ganska avkopplande
  • glasväggarna är enkla att rengöra
  • Glas rostar inte. Din vattenkokare av glas rostar inte, till skillnad från vissa vattenkokare av låg kvalitet i metall.

Hur rengör jag min glaskokare?

En mjuk svamp och varmt tvålvatten är allt som behövs för rutinunderhåll. Men om du behöver bli av med envisa fläckar är vinäger och citronsaft två kemikaliefria, säkra lösningar som kan hjälpa dig att få din favoritglasvattenkokare att se tillbaka som en ny.

Vinäger: Häll två delar vatten och en del vit vinäger i din vattenkokare. Koka sedan upp efter en timmes kylning. För att bli av med vinägerlukten, kassera vattnet och rengör din vattenkokare som vanligt.

Citronsaft – Häll juice från två stora citroner i det rena vattnet i din vattenkokare. Koka upp blandningen och låt sedan citronens syra lösa upp kalken. Ge denna kombination ett par timmar att vila för optimala resultat. Sedan är det bara att tvätta din vattenkokare med lite varmt tvålvatten.

Kolla in våra WMF vattenkokare i glas gjorda av högkvalitativt, värmebeständigt borosilikatglas SCHOTT DURAN för den mest magnifika looken i ditt kök och om du föredrar något fler retrocheckade vattenkokare som erbjuds av Smeg eller KitchenAid.

För en komplett tebryggningsupplevelse, kolla våra tekannor och tekoppar. Du kan också hitta allt du behöver för att göra en ordentlig kopp te i vår shoppingguide för te.