28 items total
Glasyrspatel PRO, Zwilling
KULINA WEEKEND
392 kr –15 %
333 kr
ZW37160028
Kakform HEART 25 cm, röd, Lékué
KULINA WEEKEND
145 kr –15 %
123 kr
LKE0200160R01M017
Pepparkaksformar, presentset, Lékué
KULINA WEEKEND
247 kr –15 %
209 kr
LKE3000095SURM017
Slickepott 24 cm, de Buyer
KULINA WEEKEND
144 kr –15 %
122 kr
DB489124N
Småkakor, set i 3 delar, Lékué
KULINA WEEKEND
271 kr –15 %
230 kr
LKE0200103SURM017
Up
More products

Baktillbehör - ett måste för varje tårtälskare

Baktillbehör är ett måste om du älskar att baka kakor, kakor och andra typer av desserter. Bakprylar gör inte bara bakningen enklare utan de låter dig dekorera dina kakor vackert och vara så exakt i ditt bakarbete som möjligt.

Baktillbehör – vad är det?

I Kulina erbjuder vi ett brett utbud av baktillbehör, som också är fantastiska presenter till alla konditorer. Du hittar här:

  • glasyr- och dekorationsspadar även kallade frostspadar och palettknivar - redskap utformade för att sprida grädde eller frosting jämnt på en ytan på dina kakor
  • konfektärmar även känd som konditorivaror eller spritspåsar perfekta för att dekorera tårtor, bakverk och aptitretare, ofta med många olika tips
  • tårtservrar som gör serveringen till en tårtbit... en tårtbit
  • andra tillbehör för att göra och dekorera tårtor som tårtskärare, bakset och små prylar som kommer att vara användbara när du bakar och dekorerar – oavsett om du gör det bara för skojs skull, med barn eller om du tar det på allvar

Det finns några märken i Kulina som verkligen menar allvar med att göra och dekorera dina tårtor. Spanska märket Lekue erbjuder färgglada baktillbehör för hela familjen och om du alltid har drömt om att bli som en fransk kock kanske du vill skaffa dig baktillbehör med de Buyer varumärke.

Vad är grundregeln för att dekorera dina tårtor med royal icing?

Det kallas en 10 sekunders regel (även om vissa säger att den ska vara 15) och den låter dig kontrollera om konsistensen på glasyren är som den ska. Allt du behöver göra är att ta tag i en smörkniv och dra dess spets genom ytan på din glasyr, låt kniven gå cirka 2,5 cm djup. Räkna sedan långsamt till 10. Om glasyrens yta smälter tillbaka på 10 sekunder är din glasyr redo att användas.

Och om du menar allvar med att baka, se till att du har alla kakformar du behöver, en tung kavel, ett snyggt förkläde och { 3} kökshandskar 3} som skyddar dina händer från värmen. Tja, handskarna är verkligen viktiga eftersom du behöver dina händer för att dekorera din tårta!