Matsalssets

32 items total
Sushiset BLACK SAKURA, 6 st, MIJ
704 kr –24 %
529 kr
MIJC0317
Up
More products

Matset – En touch av elegans till din matplats

Skapa ett enhetligt utseende för ditt matbord med snygga matsalsset och ge din matplats en känsla av klass och elegans. En matsal set i tallrikar eller skålar blir en perfekt bas och om du väljer ett matchande bestickset, glas och serveringsskålar kommer du säkert att göra intryck på dina gäster.

Våra matservis kommer från ledande tillverkare av serviser och förutom att de är vackra är också tallrikar av hög kvalitet som tål diskmaskin, så att du kan njuta av måltider med nära och kära utan att behöva oroa dig för att diska senare. Poängen är att spendera mer tid med dem än att städa, eller hur?

Vilken samling matset kan jag få i butiken Kulina?

Matställen tillgängliga vid Kulina är:

  • Mat tallrik set

När du serverar måltider har tallrikar mer än bara ett funktionellt syfte. Dessutom hjälper de till att skapa ett elegant utseende och tillför en touch av unikhet till bordet. Vi erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa alla tillfällen och hjälper dig att göra middagen till en fröjd för ögonen utöver smaken.

Allt täcks av vårt omfattande urval av middagstallrikar, från frukostflingor till formella banketter. Våra matsalsset blandar funktionalitet och design, vilket säkerställer att ditt bord alltid har en unik touch.

  • Skål set

Skålar kan användas till en mängd olika saker, från att servera sallader eller müsli till frukost till att användas som en sopptallrik till lunch. Vi har ett stort urval med en mängd olika storlekar, material och mönster för vilken läcker rätt du än vill använda dem till. Bland matställen som erbjuds i Kulina hittar du set med pastaskålar, snackskålar och skålar för asiatiska soppor, sallader och såser. De är också idealiska för varma en-gryträtter eller grytor.

Våra matset finns i en mängd olika former, storlekar och utföranden, så att du kan hitta det du behöver för varje tillfälle och för varje interiör.

Hur tar jag hand om min matset?

Det finns flera sätt att hålla dina matsedlar i gott skick. Som vi redan har nämnt är de flesta av dem lämpliga för diskmaskiner och matset av till exempel Made in Japan, är resistenta mot högt slitage och kan användas även på restauranger. De är också resistenta mot flisning men se till att du hanterar dem med kärlek och omsorg.

För att undvika repor, använd alltid en svamp när du handtvättar keramik. För att skydda disken från repor under diskningen, lägg en diskbehållare av plast i diskhon.