COLE & MASON

Cole & Mason är en traditionell tillverkare av högkvalitativa elektriska och manuella salt- och pepparkvarnar, mortlar och behållare för örter och kryddor. Det är en specialist på god smak i ditt kök!
13 items total
Kryddbehållare med stativ, 20 st st, Cole & Mason CMH121809
Kryddbehållare med stativ, 8 st, Cole & Mason CMH121807
Kryddkvarnsställ, akryl, Cole & Mason
120 kr
CMH306119
Mortel och mortelstöt 14 cm, granit, Cole & Mason CMH100279
Pepparkvarn 14 cm, Cole & Mason
266 kr
CMH50501P
Pepparkvarn KESWICK 18 cm, Cole & Mason
602 kr
CMH12301G
Salt- och pepparkvarn 2in1, 21 cm, Cole & Mason CMH946820
Salt- och pepparkvarn DERWENT 19 cm, Cole & Mason CMH59408G
Salt- och pepparkvarnsset CRYSTAL 12,5 cm, Cole & Mason CMH37408P
Saltkvarn 14 cm, Cole & Mason
291 kr
CMH50502P

Cole & Mason - för den bättre smaken i ditt kök

Cole & Mason är ett välkänt varumärke i världen av kulinariska verktyg och tillbehör. Företaget grundades i England 1919 och har en rik historia av att producera högkvalitativa och innovativa produkter som har bestått tidens tand.

Varumärkets grundare, Richard Wright och Neil Mason, hade visionen att skapa högkvalitativa salt- och pepparkvarnar som kunde användas i både hem- och professionella kök. Deras produkter fick snabbt ett rykte för sin precision och hållbarhet, och snart började företaget utöka sin produktlinje till att även omfatta andra kökstillbehör och prylar.

Idag är Cole & Mason känt för sitt omfattande utbud av köksredskap och tillbehör, inklusive salt- och pepparkvarnar, ört- och kryddställ, hällare för olja och vinäger och mycket mer. Varumärkets produkter finns i över 60 länder världen över och används av både professionella kockar och hemkockar.

Vad är så speciellt med Cole& Mason?

En av anledningarna till att Cole & Mason är så speciell är dess engagemang för kvalitet och innovation. Varumärket använder bara de finaste materialen för att tillverka sina produkter, inklusive högkvalitativt rostfritt stål, naturligt trä och kristallklar akryl. Varje produkt är designad med användaren i åtanke, med fokus på ergonomi och användarvänlighet.

En annan sak som skiljer Cole & Mason från är dess engagemang för hållbarhet. Varumärket har åtagit sig att minska sin miljöpåverkan och använder miljövänliga material och produktionsmetoder när det är möjligt. Till exempel kommer varumärkets träprodukter från hållbart brukade skogar och dess förpackningar är gjorda av återvunnet material.

Cole & Mason - produkterna människor älskar

Cole & Masons mest kända produkter är utan tvekan dess salt- och pepparkvarnar. Dessa kvarnar är kända för sina precisionsmalningsmekanismer, som säkerställer att salt och peppar mals till perfekt konsistens varje gång. Kvarnarna finns i en mängd olika stilar och ytbehandlingar, från akryl och klassiska trädesigner till eleganta och moderna modeller i rostfritt stål. Kvarnarna från märkets premiumsortiment av kvarnar – Derwent – ger användaren fullständig kontroll med 6 förinställda malningsnivåer för peppar och 3 förinställda malningsnivåer för salt, för att ge exakt justering av malningen från fin till grov.

Förutom sina salt- och pepparkvarnar är Cole & Mason också känt för sina innovativa ört- och kryddställ. Dessa ställ har en unik design som gör att användare enkelt kan lagra och komma åt sina örter och kryddor samtidigt som de håller dem fräscha och smakrika. Du kan hitta dem i Kulina också.

Cole & Mason har förtjänat sitt rykte för kvalitet och innovation under loppet av ett sekel. Med sitt engagemang för hållbarhet, uppmärksamhet på detaljer och engagemang för användarnöjdhet är det inte konstigt att varumärket har blivit ett känt namn i kök runt om i världen.