Mathackare och rivare

5 items total
Elektrisk mathackare KM 3866, silver/svart, Severin SEVEKM3866
Elektrisk mathackare KULT X, WMF
842 kr
WM0416590011
Manuell mathackare 5 SECOND, 900 ml, Tefal
301 kr
TEFK1320404
Manuell mathackare MULTI svart, 0,9 l, WMF
Outlet
529 kr
WM1876786040

Mathackare och -förstörare – en snabb och effektiv anordning för att hacka din mat

Vad är en hackare för mat?

En mathackare är en köksapparat som används för att snabbt och effektivt hacka och hacka mat. Den innefattar typiskt en behållare utrustad med skärblad och ett lock. När användaren placerar maten som ska hackas i behållaren och sätter på apparaten, skärs maten snabbt i mindre bitar.

Mathackare kan användas för att hacka ett brett utbud av ingredienser, såsom frukt, grönsaker, nötter och örter. Hackare sparar tid och ansträngning i köket och är särskilt användbara för att tillaga ingredienser till rätter som sallader eller röror.

Vi tillhandahåller ett brett urval av mathackare och -förstörare vid Kulina, från välkända tillverkare som KitchenAid, Tefaloch WMF.

Vad är skillnaden mellan en mathackare och en matberedare?

Mathackare och matberedare är båda köksutrustning som används för att hacka, skiva och mala ingredienser. De två apparaterna skiljer sig dock väsentligt åt på några viktiga sätt.

En matberedare är en mer komplex enhet än en mathackare. Mathackare används ofta för snabba, exakta uppgifter som att skiva nötter, lök eller vitlök. De hjälper också till att förbereda små mängder salladsdressingar, pesto och salsa.

Jämfört med en mathackare är en matberedare en större och kraftfullare enhet. Den innehåller en motor som driver flera redskap och blad, vilket gör att du kan utföra ett större antal jobb. En matberedare kan också knåda degen och hacka, skiva, strimla, mosa och blanda mat.

Vilka grönsaker eller mat kan jag hacka med en elektrisk hackare?

En elektrisk hackare kan användas för att hacka ett brett utbud av grönsaker snabbt och enkelt. Några av de grönsaker som kan hackas med en elektrisk mathackare är lök, vitlök, morötter, selleri, grön paprika, broccoli, blomkål, kål, zucchini, potatis, sötpotatis, tomater, svamp, gröna bönor, ärtor, majs, spenat , grönkål, sallad, rädisor, etc.

Det är viktigt att komma ihåg att vissa grönsaker kan behöva lite mer försiktighet när de hackas i en elektrisk mathackare eftersom de kan hamna alltför fint hackade eller förvandlas till en puré.

Kom ihåg att grönsaker bör hackas nära den tidpunkt du ska äta dem, eftersom om du hackar dem för långt i förväg kan du förlora ett visst näringsvärde. Å andra sidan kan skärning av vissa typer av grönsaker som selleri, sallad och palsternacka öka deras polyfenolhalt.

Om du behöver fler verktyg för att bearbeta färska eller kokta grönsaker, kolla vårt utbud av köksrivjärn och -skärare, skärbrädor, pressar och pressar.