Rosendahl

Rosendahl - essensen av elegans och tidlös dansk design. Toppkvalitetsprodukter, enkla, tydliga linjer, kända skandinaviska designers. Brands filosofi är "att göra varje dag vacker med produkter som är designade för att fira både livets stora speciella tillfällen och vardagens magiska ögonblick". Vi gör det!
124 items total
Äggkopp GRAND CRU, set i 2 delar, vit, Rosendahl RSD20585
Bärbar bordslampa SOFT SPOT 25 cm, LED, svart, Rosendahl RSD26301
Bärbar bordslampa SOFT SPOT 34 cm, LED, svart, Rosendahl RSD26302
Blandarsked GRAND CRU 31 cm, silver, Rosendahl RSD18732
Blomkruka RECYCLED 12 cm, mörkgrön, Rosendahl RSD20620
Blomkruka RECYCLED 12 cm, sand, Rosendahl
156 kr
RSD20630
Blomkruka RECYCLED 12 cm, vinröd, Rosendahl RSD20640
Blomkruka RECYCLED 15 cm, mörkgrön, Rosendahl RSD20621
Blomkruka RECYCLED 15 cm, vinröd, Rosendahl RSD20641
Blomkruka RECYCLED 19 cm, mörkgrön, Rosendahl RSD20622
Blomkruka RECYCLED 24 cm, mörkgrön, Rosendahl RSD20623
Blomkruka RECYCLED 24 cm, sand, Rosendahl
445 kr
RSD20633
Blomkruka RECYCLED 30 cm, mörkgrön, Rosendahl RSD20624
Up
More products

Rosendahl - en av ikonerna i den danska designen

Grundat 1993 av den framåtblickande Erik Rosendahl, har Rosendahl blivit ett av Danmarks mest välkända designhus. Rosendahls filosofi bottnar i tron att kvalitetsdesign ska vara tillgänglig för alla. Denna vision ledde till ett fokus på att designa produkter som förbättrar människors vardag.

Från början har Rosendahls tillvägagångssätt varit kommersiellt och skapat en stolt tradition av dansk design känd för sin enkelhet och funktionalitet. Dessa designs syftar till att försköna och förenkla dagliga rutiner samtidigt som de förblir tillräckligt hållbara för att tåla frekvent användning.

Rosendahls värden, stil och produktsortiment

Varumärket värdesätter hållbarhet och ansvar och strävar efter att använda cirkulära och återvinningsbara material i sina produkter. Rosendahls design balanserar estetik och funktionalitet och är skapade för att tåla dagligt bruk. Varumärket anser att bra design ska vara oberoende av vilken tid eller trend som helst och att den ska hålla år efter år. Rosendahl samarbetar med olika designers för att skapa design av hög kvalitet som tilltalar de flesta, och den förblir alltid trogen sina värderingar och filosofi.

De utsökta detaljerna och praktiska egenskaperna hos Rosendahls design har gjort dem till ett populärt val för kunder som värdesätter tidlös elegans och kvalitet. Genom åren har Rosendahl arbetat med ledande designers för att skapa ett brett utbud av produkter, inklusive köksartiklar, servisoch hem och trädgårdstillbehör. Idag är Rosendahl känt för sin enkla, funktionella design som blandar skönhet och funktionalitet, vilket gör det till ett populärt val bland designmedvetna konsumenter över hela världen.

Rosendahls ikoner och bästsäljare

I hjärtat av Rosendahl framgång är dess begåvade och erfarna designers som har väckt liv till många av Rosendahls klassiker.

Erik Baggers Grand Cru-kollektion av glas och servis för Rosendahl är ett fantastiskt exempel på dansk design när den är som bäst. Kollektionen har rena linjer och en minimalistisk estetik som är både elegant och funktionell. Den ursprungliga kollektionen bestod av en rad glasvaror, såsom dricksglas, vinglas, vattenglas, skålar, uppläggningsfat, tallrikar, vatten och vinkaraffer, allt tillverkat av högkvalitativa material - premiumglas och slitstarkt porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

Det som utmärker Grand Cru-kollektionen är dess mångsidighet och design med karakteristiska lundar. Dess enkla, tidlösa design gör den lämplig för både vardagliga och formella tillfällen. Oavsett om du är värd för en middagsbjudning eller njuter av en enkel måltid hemma, erbjuder Grand Cru-kollektionen både skönhet och funktionalitet. Det är inte konstigt att kollektionen har vunnit många designpriser, inklusive det prestigefyllda Red Dot Design Award och har designats om för att passa moderna hem och interiörer.

En annan bästsäljande produkt är Rosendahl:s prisbelönta termoskanna, vilket är ett bevis på varumärkets engagemang för att skapa produkter som är både funktionella och vackra. Termoskannan är designad för att hålla drycker varma eller kalla i timmar, vilket gör den perfekt för användning hemma, på kontoret eller på språng. Det som utmärker denna termoskanna är dess eleganta, minimalistiska design och det breda utbudet av snygga färger den finns i. Kannan har mottagit ett flertal designpriser, inklusive Red Dot Design Award, för sin innovativa design och funktionalitet. Oavsett om du föredrar en klassisk svart eller vit termos eller vill lägga till lite färg till ditt kök eller arbetsutrymme, erbjuder Rosendahls termoskanna både stil och prestanda i ett vackert paket.