Miller Harris

Förändra atmosfären i din interiör med högkvalitativa doftljus och hemdiffusorer med Miller Harris. Unika dofter, raffinerad design, premiumkvalitet - för dig och ditt hem.
12 items total
Doftljus TEA 220 g, Miller Harris
Outlet
831 kr –15 %
706 kr
MHRTEA001
Aromspridare FIGUE 150 ml, Miller Harris
1 023 kr
MHRFIGD001
Aromspridare MANDARIN 150 ml, Miller Harris
1 023 kr
MHRMAND001
Aromspridare TABAC 150 ml, Miller Harris
1 023 kr
MHRTABD001
Doftljus FIGUE 220 g, Miller Harris
831 kr
MHRFIG001
Doftljus ROSE 220 g, Miller Harris
831 kr
MHRROSE001
Doftljus SANTAL 220 g, Miller Harris
831 kr
MHRSAN001

Miller Harris lyxiga dofter för dig och ditt hem

Miller Harris är ett brittiskt dofthus som grundades 2000 av den banbrytande parfymören Lyn Harris. Varumärket är känt för sina unika och lyxiga dofter och har blivit en kultfavorit bland doftentusiaster runt om i världen.

Varumärkets manifest är att utveckla ikoniska, unika och naturliga lyxprodukter med global dragningskraft – från hjärtat av London.DNA av Miller Harris är centrerat kring idén att skapa dofter som är både innovativa och tidlösa. Varumärket anser att en doft är en konstform och att varje doft ska vara ett unikt uttryck för kreativitet och hantverk. Miller Harris är dedikerad till att endast använda de finaste ingredienserna, och varje doft är noggrant utformad för att säkerställa att den är av högsta kvalitet.

Miller Harris - dofter för dig, din kropp och ditt hem

Produktsortimentet för Miller Harris inkluderar ett brett utbud av dofter för både män och kvinnor, bad- och kroppsprodukter samt produkter för hemdoft som kommer att förändra atmosfären i din interiör. Från eleganta och sofistikerade dofter till mer lekfulla och ungdomliga dofter, märket har något för alla. Några av de mest populära dofterna från Miller Harris inkluderar den klassiska L'Air de Rien, som är en tidlös och elegant doft, och den livfulla och lekfulla La Fumée Alexandrie.

Miller Harriss hemdiffusorer och doftljus är tillverkade i Storbritannien och kännetecknas av unika dofter och minimalistisk, elegant förpackning. Ljusen har stora, tunga burkar med en kapacitet på 220g. Kärlen kommer i mjuka färger med elegant inskriptionsbaserad design och är designade för att framkalla en känsla av subtil stil och lugn i alla livsrum. Varje ljus hälls för hand för att säkerställa jämn brinnning, med en brinntid på 50 timmar. Ljusen är gjorda med naturligt vax – en perfekt blandning av soja och raps och skapar den perfekta bränn- och doftkastningen.

Alla Miller Harris produkter är lämpliga för veganer och fria från ftalater, konstgjorda färgämnen, parabener och formaldehyd. Varumärket använder höga halter av naturliga råvaror och FSC-certifierade och helt återvinningsbara förpackningar utan cellofan.

Mer än en doft...

Det som skiljer Miller Harris från andra doftmärken är kvaliteten och komplexiteten hos dess dofter. Varje doft är gjord med endast de finaste ingredienserna och är designad för att vara unik och minnesvärd. Varumärket är också engagerat i hållbarhet och använder endast naturliga och etiskt framställda ingredienser i sina produkter.

Miller Harris dofter är perfekta för alla som uppskattar kvalitet och lyx. Oavsett om du är en doftentusiast eller bara letar efter en unik och minnesvärd doft, har Miller Harris något att erbjuda. Märkets dofter är också bra som presenter, eftersom de är eleganta och tidlösa.

Sammanfattningsvis är Miller Harris ett brittiskt couture-dofthus dedikerat till att skapa innovativa och tidlösa dofter. Varumärkets engagemang för kvalitet och hållbarhet skiljer det från andra doftmärken, och dess breda utbud av dofter erbjuder något för alla. Oavsett om du är en doftentusiast eller helt enkelt letar efter en lyxig och minnesvärd doft, är Miller Harris ett varumärke som är värt att utforska.