Så här löser du in kupongen

Har du fått vårt presentkort? Då är du på rätt plats.
Kulina är en webbutik med kök och hushållsapparater av högsta kvalitet.
Naturligtvis erbjuder vi också kundservice av högsta kvalitet.

Däeflr är villkoren för användning av våra kuponger INTE standard och MER ÄN standard. Allvarligt.

Regler &villkor för presentkort

Calendar

Kupongens giltighetstid
är obegränsad.
ALLVARLIGT

Percent

Kupongen kan också användas
för dyra artiklar.
ALLVARLIGT

Tag

Den kan även kombineras
med annan rabattkod eller
presentkort.
ALLVARLIGT

Coin

Återstående (eller det fulla) värdet
av kupongen kan bytas mot kontanter.
ALLVARLIGT

Hur du löser in vår kupong:

  1. I det första steget när du beställer, i kundvagnen, i fältet "Infoga rabattkupong" (fältet kommer att synas när du har markerat rutan" JAG HAR RABATT / PRESENTKORT") anger du kupongkoden, som du hittar på framsidan.
  2. Presentkortet kan också kombineras med en annan rabattkod. Om du har en rabattkod, sätt in den i första steget i fältet "Infoga rabattkupong". För att endast använda kuponggåvan, ange denna information tillsammans med kupongkoden i avsnittet ytterligare anmärkningar i kundvagnen i det tredje steget (efter att du har angett dina kontaktuppgifter). Välj "banköverföring" som betalningsmetod. Slutför beställningen och vänta. Vår kundtjänst kommer snart att kontakta dig.
  3. Om fältet "Infoga rabattkupong" inte kommer att synas i kundvagnen (vilket kan hända vid stora kampanjerbjudanden), sätt in kupongkoden i avsnittet ytterligare anmärkningar i det tredje steget. Välj "banköverföring" som betalningsmetod. Slutför beställningen och vänta. Vår kundtjänst kommer snart att kontakta dig.
  4. Om du bara vill använda en del av kupongvärdet, gör din beställning och anger kupongkoden enligt instruktionerna ovan. Välj "banköverföring" som betalningsmetod. Ange denna information tillsammans med kupongkoden och bankkontonumret i avsnittet ytterligare anmärkningar. Slutför beställningen och vänta. Om det behövs, kommer vår kundtjänst att kontakta dig. Vi kommer att stå till ditt förfogande.
  5. Vi erbjuder fri frakt vid varje köp med presentkort. Om du kommer att debiteras fraktkostnaden (detta kan vara fallet om du kombinerar kupongen med en annan rabatt och du anger kupongkoden i avsnittet ytterligare anmärkningar), kommer vår kundtjänstavdelning att kontakta dig och returnera beloppet för leveransen.
  6. Om inget i Kulina har tagit andan ur dig och du vill få presentkortets, fulla värde, vänligen kontakta oss. Vi kommer att göra allt för att tillgodose dina behov och vi hoppas, att du kommer att kunna hitta något vackert för dig själv nästa gång.
  7. Om du inte vet vad du ska göra, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna. Allvarligt! :-)

Typer av presentkort

Presentkort till ett värde av 500 kr, 1000 kr, och 2000 kr hittar du här - www.kulinagroup.se/presentvouchers/.

Kuponger kan beställas i elektronisk form.

Voucher 1000
Voucher 3000
Voucher 5000
Vill du också ge någon en unik gåva?
Ge honom eller henne Kulinas presentkort.