Reservpappersrullhållare

25 items total
Reservrullhållare BIRILLO, vit, Alessi
1 060 kr
ALPL18W
Reservrullhållare MIAOU, 37 cm, naturgrå, Koziol KOZ7221120
Reservrullhållare NEXIO 22 cm, svart, Blomus BM66315
Reservrullhållare NEXIO L, svart, Blomus
982 kr
BM66316
Reservrullhållare, matt stål, Brabantia
343 kr
BRAB280566
Reservrullhållare, platina, Brabantia
343 kr
BRAB280542
Reservtoarullhållare, svart, Brabantia
450 kr
BRAB483462
Reservtoarullhållare, svart, Brabantia
343 kr
BRAB280504
Reservtoarullhållare, vit, Brabantia
450 kr
BRAB483448
Reservtoarullhållare, vit, Brabantia
386 kr
BRAB280528
Up
More products

Reservpappersrullhållare – ditt nödställe i badrummet

Vad är reservpappersrullhållare?

Reservpappersrullhållare är badrumstillbehör som används för att hålla extra rullar toalettpapper i ett badrum (vanligtvis minst två rullar). De är vanligtvis gjorda av hållbara material som stål och rostfritt stål och kan hittas i en mängd olika ytbehandlingar för att matcha inredningen i badrummet.

De är utformade för att ge en bekväm och tillgänglig plats för att lagra ytterligare rullar toalettpapper så att de lätt kan nås när den aktuella rullen tar slut.

Vilka olika typer av pappershållare finns det?

Det finns flera varianter av pappershållare att välja mellan, inklusive:

  • Pappershållare: En pappershållare är ett väggmonterat föremål som normalt sitter bredvid en toalett och rymmer en rulle toalettpapper. Spindeln, som är fäst horisontellt på hållaren, placeras ovanpå pappersrullen.
  • Pappersställ: En rulle toalettpapper kan förvaras i ett fristående pappersställ. En spindel eller stolpe kan användas för att stödja rullen, och den har normalt en viktad bas för att förhindra tippning.
  • Reservrullhållare: är gjord för att rymma extra toalettpappersrullar. Dessa pappershållare tillgängliga i Kulina i en rad material, former, mönster och design för att passa alla badrumsinredningar, var noggrant utvalda från kända tillverkare som Blomus och Brabantia.

Vilka är fördelarna med att använda en extra pappersrullehållare?

Reservpappersrullhållare har flera fördelar:

  • Bekvämlighet: När du får slut på toalettpapper behöver du inte gräva igenom garderober eller lådor för att hitta extra rullar eftersom en extra pappersrullehållare håller dem på en synlig plats.
  • Organisation: Att förvara extra pappersrullar i en hållare och prydligt staplade i ditt badrum eller annan plats hjälper till att göra allt där mer organiserat. Detta kan vara särskilt användbart om du delar området med andra människor.
  • Dekorativt: Du kan välja en extra pappersrullehållare som matchar din inredning och sätter en chic touch till ditt badrum eller andra utrymmen genom att välja mellan ett antal mönster och ytbehandlingar.

Du kan också titta igenom andra badrumsförnödenheter, som handdukshängare, kosmetiska tillbehöroch mer för att hålla ordning på ditt badrum.