Sets med köksredskap

28 items total
Köksredskap INGENIO, set i 4 delar, Tefal
426 kr
TEFK206S414
Baktillbehör i ett set, 4 st, grön, Brabantia BRAB123207
Köksredskap ELEVATE, 5 st, Joseph Joseph
759 kr
JS10176
Köksredskap i ett set PROFI PLUS, 7 st, med stativ, WMF WM1876709990
Köksredskap och knivar set ELEVATE, Joseph Joseph JS10480
Köksredskap set DUO, 3 st, Joseph Joseph
350 kr
JS80026
Köksredskap set DUO, 3 st, Joseph Joseph
362 kr
JS80039
Köksredskap set DUO, 5 st, Joseph Joseph
687 kr
JS80040
Köksredskap set NEST 100 COLLECTION, Joseph Joseph JS95031
Köksredskap set NEST, 6 st, gråblå, Joseph Joseph JS10526
Up
More products

Köksredskapsset – dina nödvändiga köksredskap i ett set

Vilka köksredskap ingår vanligtvis i setet?

Köksredskapen som ingår i ett set kan variera beroende på tillverkare och vilken form av set du köper. Vanligtvis en grundläggande set i köksredskap inkluderar sådana köksredskap som en blandningssked, hålslev, soppslev, vändare eller spatel.

Vid Kulina har vi en stor samling köksredskapsset från kända tillverkare som Joseph Joseph, WMFoch Brabantia.

Hur förvarar du ditt köksredskap?

Även om det finns flera sätt att hålla dina köksredskap inställda, beror det perfekta sättet att hålla ditt på det tillgängliga utrymmet och dina personliga behov. Den allmänna regeln säger att du ska ha dina grundläggande redskap på höger sida av din spis (om du är högerhänt). Här är några typiska strategier för att hålla ordning på köksredskap:

Köksredskap: Det här är ett vanligt alternativ för att hålla dina köksredskap på ett ställe. Du kan välja mellan arrangörer i keramik, stengods, plast eller trä (vissa roterande) i intressanta färger och design. Kolla in redskapsskötarna vi har åt dig i Kulina och se andra praktiska lösningar vi har för dig i kategorin köksarrangörer .

Köksredskapshållare: Vissa köksredskapsset levereras med en roterbar hållare med krokar för alla redskap som ingår i setet. Denna metod är praktisk eftersom den håller din bänkskiva snygg och gör det enkelt att komma åt dina matlagningsredskap.

Hängställning: Om du har begränsat utrymme på köksbänken kan du överväga att använda ett hängställ med krokar. Hängställningar finns i en mängd olika stilar och kan vara gjorda av metall eller trä beroende på stilen på ditt kök.

Lådorganisator: Att förvara dina redskap i en lådorganisator är ett alternativt tillvägagångssätt. Lådorganisatörer finns i en rad olika former och storlekar och är gjorda för att hålla olika typer av redskap. Denna metod håller dina redskap dolda och är perfekt om du inte har mycket bänkutrymme. För att göra dina köksredskap enklare att komma åt när du lagar mat kan du också tänka på att gruppera dem efter typ (till exempel skedar, spatlar och tång).

Köksredskap är viktig köksutrustning och om du vill se vilka andra kökstillbehör det är värt att investera i, kolla in vår shoppingguide för de 10 väsentliga sakerna som varje kök behöver.