Blandningsskedar

16 items total
Köksslev INGENIO K2064214, silikon, Tefal
150 kr –20 %
120 kr
TEFK2064214
Blandarsked 30 cm, trä, Continenta
108 kr
CONT4921
Blandarsked B BOIS 20 cm, de Buyer
96 kr
DB487120
Blandarsked B BOIS, trä, de Buyer
67 kr –10 %
60 kr
DB487400
Hålsked ELEVATE STEEL, Joseph Joseph
265 kr
JS10165
Risottosked B BOIS, trä, de Buyer
67 kr –26 %
49 kr
DB487401
Risottosked PROFILE 31 cm, Brabantia
118 kr
BRAB260605
Skedstöd BLIP 15 cm, rostfritt stål, Alessi ALPG02
Träslev 30 cm, spetsig, trä, Continenta
108 kr
CONT4922
Träslev PROFILE 33 cm, trä, Brabantia
120 kr
BRAB260582
Visp RÅ 29 cm, mörkbrun, Rosendahl
348 kr
RSD23114

Blandningsskedar – blanda din mat väl och enkelt

Vad är blandningsskedar?

Syftet med att blanda skedar i köket är att röra och blanda ingredienser. Att använda en köksblandningssked gör måltidsberedning och matlagning enklare. En mixersked är allt du behöver, vare sig du vill använda den för att blanda ingredienser för bakning eller matlagning eller för att skrapa ren kastrullen efter att ha lagat middagen.

Blandningsskedar är flexibla och finns i en mängd olika storlekar och former för att möta olika kulinariska krav, och de är ofta enkla att rengöra och underhålla.

Vilken typ av sked ska du köpa för att blanda och röra om dina ingredienser?

Vilken typ av maträtt du gör och ingredienserna som blandas påverkar avsevärt vilken typ av blandningssked som ska användas. När ett recept kräver kraftig blandning och omrörning, särskilt när blandningen är tjock och tung, rekommenderas en robust träblandningssked. Om du vill blanda kokta grönsaker kan du använda en blandningssked av silikon eller plast. För känsliga salladsblad och andra grönsaker och örter, a set i salladsskedar skulle vara bäst.

Vilken sked är bäst för att blanda kakdeg?

Om du inte har en stående mixer och du vill förbereda deg för dina favoritkakor behöver du en köksskål, handmixer, och antingen en trä- eller silikonslev krävs för att noggrant blanda kakdegen och införliva luft i den. Det är oftast bättre att använda en stark sked när du blandar kaksmet. Både en trä- och en silikonsked är pålitliga val som kan hantera tjockleken på en deg.

Storleken på skeden bör också beaktas. Medan en mindre sked kan vara lättare att använda för att blanda mindre mängder deg, kan en större sked vara mer effektiv för att blanda större mängder.

Du kan också bläddra i vår samling av uppsättningar köksredskap för att få en set i all utrustning som krävs för att göra inte bara kakdegen utan också för att utföra alla kulinariska uppgifter.

På Kulina Store har vi ett stort urval av mixerskedar från toppmärken som de Buyer, Joseph Joseph eller Brabantia. Dessa blandningsskedar finns i olika storlekar, mönster och material. Vissa av dem har hål i sina skålar, vissa har hål i handtagen för att hänga upp dem på ett redskapsställ, vissa är perforerade och andra är designade för att hålla dina bänkskivor rena. Vi är säkra på att du kommer att hitta något som matchar dina behov.

Andra typer av skedar som erbjuds i Kulina är köksslevar och hålskedar.