Köksskålar

61 items total
Köksskål, set i 4 delar, rostfritt stål, WMF WM0645709990
Degskål 2,2 l, svart, Eva Solo
361 kr –20 %
288 kr
ES530441
Köksskål ORIGINAL 2 l, röd, stengods, Mason Cash
New
MSC2001962
Köksskål ORIGINAL 2 l, turkos, stengods, Mason Cash
New
MSC2001944
Köksskål ORIGINAL 2,7 l, röd, stengods, Mason Cash
New
MSC2001961
Köksskål ORIGINAL 2,7 l, rosa, stengods, Mason Cash
New
MSC2001958
Up
More products

Köksskålar – dina mångsidiga köksredskap

Vad kan man använda köksskålar till?

Köksskålar är ett måste i varje kök. Du kommer att använda dem mycket oavsett om du ska blanda ingredienser, marinera mat, lagra rester eller till och med servera en sallad eller annan måltid till bordet.

Vilka material är köksskålar gjorda av?

  • Keramiska köksskålar ser eleganta ut i lantliga kök eller i rustika kök. De kan även användas som serveringsskålar och ställas rakt på matbordet, tack vare glasets tidlösa elegans.
  • Blandningsskålar i rostfritt stål är prisvärda, bärbara, lätta och oförstörbara. För kulinariska uppgifter som att vispa är skålar i rostfritt stål fantastiska när du inte vill hantera en tung skål som är svår att lyfta.
  • Köksskålar i plast är ganska hållbara och mycket tåliga mot slitage och är därför perfekta att använda i ett hektiskt kök. De är också mycket ofta lämpliga att använda i mikrovågsugnen.

Varför använder kockar skålar i rostfritt stål?

Det är viktigt att notera att professionella kockar och bagare föredrar att använda skålar av rostfritt stål. Rostfritt stål är ett slitstarkt material som inte flisar, skalar eller repar lätt. Skålar i rostfritt stål är också lätta och manövrerbara och kan även användas som dubbelpannor. Att rostfritt stål inte reagerar med sur mat är en annan viktig faktor som gör rostfria skålar till en kulinarisk favorit.

I Kulina hittar du ett stort urval av köksskålar gjorda av olika material och tillverkade av välkända tillverkare, inklusive Koziol, WMF, Joseph Joseph och Brabantia. Vissa kommer väl till pass, stapelbara set med skålar i olika storlekar. Vi har även andra kulinariska verktyg som blandningsskedar och spatlar som kan användas tillsammans med din köksskål. Och om du använder din köksskål för att blanda kakdeg behöver du också några köksmått eller en köksvåg för att se till att du lägger till rätt mängd ingredienser.