Resekylare

4 items total
Kylbox KX25, 25 l, oliv, Petromax
2 745 kr
PET790366
Kylbox KX25, 25 l, sand, Petromax
2 745 kr
PET790380
Kylbox KX50, 50 l, oliv, Petromax
Outlet
3 984 kr
PET790373
Kylbox KX50, 50 l, sand, Petromax
3 972 kr
PET790397

Resekylare – en perfekt följeslagare för din semester

Travel Coolers - dina varma sommardagar bästa vänner

En resekylare behåller den idealiska temperaturen för din mat och dryck medan du är på bilresa. Oavsett om du vill ha en budgetvänlig modell för att hålla din lunch kylig eller en tillräckligt stor kylare för att starta festen, så har vi en produkt för dig.

Varför köpa en resekylare?

Den främsta fördelen med att köpa en resekyl är att den kan hålla din mat kall och därför säker att konsumera när du är på resande fot, men det finns många andra underbara skäl att tänka på att ha en:

  • Du behöver inte oroa dig för att bära flera väskor med mat och dryck – du packar allt du behöver i en stadig behållare.
  • Du kan göra dina egna isbitar med isformar och ta dem med dig så att du aldrig behöver köpa dem igen.
  • Att ha en stor resekyl gör att du kan spara pengar och äta hälsosammare eftersom du kommer att kunna ta med dig mycket hemlagad mat oavsett om du går till stranden eller till sjön. Det är mycket användbart om du eller dina barn har några dietrestriktioner eller matallergier eller om du övervakar dina kalorier.
  • Att ha en resekyl innebär att ingen av din mat (sallader, smörgåsar, etc.) krossas när du kommer till din destination
  • Din resekylare kan också användas för att hålla mediciner svala, så att dina insulin eller andra temperaturkänsliga mediciner inte blir bortskämda när du är på resande fot.

Hur väljer man den bästa resekylaren?

  • Kapacitet

Antalet dryckesburkar eller flaskor och ytterligare is som krävs för att hålla dem kylda används ofta för att beskriva en kylares kapacitet. Om du inte har lite utrymme i din bilär den invändiga kapaciteten i många avseenden betydligt mer betydande än de yttre måtten.

  • Material och hållbarhet

Resekylare gjorda av plast skyddar maten inuti mot att krossas och är lätta, rivsäkra, vattentäta, lätt tvättbara och läcksäkra.

Med ett brett urval av storlekar, färger och kapaciteter för att passa dina exakta behov för din nästa semester, erbjuder Kulina resekylare från märken som Polarbox och Petromax.

De eleganta resekylarna med Polarbox har inte bara en mycket attraktiv retrodesign som finns i ett stort urval av pastellfärger utan kan också flyta på vattnet vilket kan vara bra om du tillbringar din semester vid poolen. Föreställ dig bara solen, poolen och dig som ligger på en poolmadrass... Du sträcker ut handen och tar en kall vattenmelon och dricker från en snygg resekyl. Ja, det är det definitivt värt!

Du kan också kolla vårt urval av matlådor, vattenflaskor och iskubsformar för en ännu svalare utomhusupplevelse.