Seletti

Seletti - etablerat 1964, detta verkligt italienska varumärke strävar efter förbättring, innovation och originalitet, och erbjuder sina kunder heminredningsprodukter som inte bara förvånar dem utan som helt enkelt tar andan ur dem. Är du modig nog att bjuda in Seletti till ditt hem och kök?
310 items total
Kaffekopp med fat HYBRID CHUCUITO, Seletti
506 kr
SLT09163
Kafferörare COSMIC DINER QUASAR, mässing, Seletti SLT10869
Vinglas ESTETICO QUOTIDIANO 16 cm, Seletti
205 kr
SLT10628
Vattenkaraff ESTETICO QUOTIDIANO 34 cm, Seletti SLT10624
Ätpinnar COSMIC DINER QUASAR, mässing, Seletti SLT10833
Bärbar bordslampa LEAF #1 33 cm, vit, harts, Seletti SLT09023
Bärbar bordslampa LEAF #2 33 cm, vit, harts, Seletti SLT09024
Bestickset COSMIC DINER QUASAR, 4 st, Seletti
1 096 kr
SLT10832
Bestickset KEYTLERY 24 st, guld, Seletti
3 780 kr
SLT07374
Bordsduk TOILETPAPER MIX 140 x 240 cm, vinyl Seletti SLT02036
Bordskniv MACHINE COLLECTION 23 cm, Seletti
217 kr
SLT10959
Bordslampa BANANA DEWEY 33 cm, gul, Seletti
1 794 kr
SLT13071
Bordslampa BIRD PLAYING, 33 cm, vit, Seletti
1 758 kr
SLT14733
Bordslampa BIRD WAITING 33 cm, svart, Seletti
1 758 kr
SLT14735
Bordslampa BIRD WAITING 33 cm, vit, Seletti
1 758 kr
SLT14732
Bordslampa CUT & PASTE 58 cm, svartvit, Seletti SLT15190
Up
More products

Seletti – märket utan dess like

Etablerat 1964, märket Seletti, baserat i Cicognara, Mantova, kopplar design till mode och popkonst. Genom att arbeta under sloganen "(R)Evolution är den enda lösningen", har Seletti blivit synonymt med kreativ italiensk förträfflighet och design, och erbjuder heminredning, lampor, serviser och mer. Romano Seletti, som etablerade varumärket och som på 1980-talet fick sällskap av sina söner Miria och Stefano, var den första som gav företaget en dynamisk, innovativ och kreativ karaktär som aldrig gick förlorad under varumärkets historia. Ägarna och formgivarna som arbetar för Seletti delar samma egenskaper som företagets kunder och fans – de är modiga och vill ha mer, både från sina liv och sina hem.

Seletti uppdrag och vision

Seletti erbjuder produkter som blandar design, dagligt liv, konst och humor, och förmedlar till sina kunder en vision om en unik, personlig och rolig livsstil. Seletti är en pågående resa inom idén om skönhet, form och funktion.

Ända sedan varumärket etablerades har det fullföljt sitt uppdrag att göra det bästa av oändlig produktforskning, sträva efter förbättring, innovation och originalitet, och omdefiniera och förnya idén om design om och om igen.

Selettis produkter och katalogen

Seletti tillverkar alla typer av hemprodukter, inklusive personliga och dekorativa föremål, möbler (fåtöljer, soffor, bord, stolar och utomhusfåtöljer, fotpallar, förvaringsenheter och skänkar), sänglinne och kökstextilier, lampor och belysning både för inomhus- och utomhusutrymmen, glasvaror, bestick och serviser för de mest ovanliga dukningen.

Seletti design har funnits i många restauranger, barer, hotell, resorter och uppenbarligen - privata hem, vilket gör livet för människor gladare, mer färgstarkt och fullt av icke-uppenbara idéer.

Designers bakom varumärket

Det finns många designers och designstudior bakom varumärket. Stefano och Miria Seletti som nu leder företaget arbetar med en rad unga italienska och internationella designers inklusive Job Smeets och Nynke Tynagel designers från Studio Job, Marcantonio Raimondi Malerba, Antonio Arico, Maxime Ansiau, Elena Cutolo eller Emanuele Magini.

Seletti har också samarbetat med många kända varumärken och designkoncept, inklusive Maurizio Cattelan & Pierpaolo Ferraris tidning som ledde till skapandet av Seletti Wears Toiletpaper – en chockerande kollektion av tallrikar, mattor och andra hemtillbehör. Samarbete med Diesel – ett känt italienskt modeföretag – resulterade i kosmiska serviser och andra heminredningsdetaljer som verkligen kommer från en annan värld.

I Kulina älskar vi Seletti. Wii är du modig nog att bjuda in den till ditt hem?