Plastglas

26 items total
Drinkglas i plast CLUB NO.6 300 ml, kristallklart, Koziol KOZ3406535
Drinkglas i plast CRYSTAL L 450 ml, kristallklart, Koziol KOZ3544535
Glas CLUB NR. 7 Koziol 40 ml kristallklar
60 kr
KOZ3798535
Plastglas CLUB NO.3 250 ml, kristallklart, Koziol KOZ3403535
Plastglas CLUB NO.3 250 ml, transparent nefrit, Koziol KOZ3403653
Plastglas CLUB NO.8 300 ml, kristallklart, Koziol KOZ3415535
Plastmugg CONNECT, set i 4 delar, 190 ml, korall, Koziol KOZ7141704
Vattenglas CRYSTAL 250 ml, kristallklart, Koziol KOZ3545535
Vattenglas i plast CLUB NO.9 200 ml, kristallklart, Koziol KOZ3416535
Vattenglas i plast CLUB S 250 ml, kristallklart, Koziol KOZ3576535
Up
More products

Plastglas – ett plastalternativ för glas

Vad är plastglasögon?

Plastglas är dricksglas gjorda av plastmaterial, som polykarbonat, akryl eller polypropen. Dessa glasögon är en omtyckt ersättning för konventionella glasvaror och vattenglas för användning i många situationer, som utomhussammankomster, poolfester eller picknickar.

De är lätta, återanvändbara, bärbara och ofta spricksäkra. Plastglas finns i en mängd olika storlekar, stilar och färger.

I Kulina har vi de bästa plastglasögonen från välrenommerade tillverkare som Koziol. Koziol plastglas är nästan oförstörbara så om du bestämmer dig för att köpa dem kommer du att kunna använda dem i flera år.

Var och när kan man använda plastglasögon?

Dricksglas av plast är ett anpassningsbart val för en mängd olika situationer, inklusive:

  • Utomhussammankomster: Plastglas är perfekta för utomhussammankomster som grillningar, picknickar, och trädgårdsfester eftersom de är mindre benägna att gå sönder än vad konventionella glasvaror skulle göra. .
  • Högtidsfirande: Plastglas kan vara ett bra alternativ för tillfällen som Thanksgiving eller jul där det kan vara stora sammankomster av människor och dricks ofta.
  • Resor: Dricksglas i plast är också ett underbart alternativ för resor, stranddagar, promenader i skogen och andra platser där glasföremål kan vara för tunga eller lätt kan gå sönder.
  • Barnkalas: Eftersom plastglasögon är splittersäkra och mindre benägna att orsaka skador om de tappas eller välter, är de ett säkert alternativ för barnkalas.

Vilka typer av plastglas erbjuds av Kulina?

Kulina erbjuder ett brett utbud av plastglas för olika drycker, såsom:

  • Vattenplastglas: Plastglas är bra för att servera alla typer av kalla drycker
  • Vinglas i plast: Vinglas i plast finns i en mängd olika storlekar och stilar, inklusive bägare, skaft och skaftlösa. Dessa är perfekta för utomhussammankomster, picknickar och andra aktiviteter när det kan vara riskabelt att använda konventionella glasögon.
  • Ölglas i plast: Pintglas, stenar och tumlare är bara några av de olika varianterna av ölglas i plast som finns tillgängliga. De är starka och okrossbara, vilket gör dem perfekta för utomhussammankomster.
  • Plastchampagneglas: Ja, även champagne kan drickas i plast! Många storlekar och former av champagneglas i plast, inklusive flöjter och coupéer, finns tillgängliga. Dessa är perfekta för tillfällen som bröllop, utomhussammankomster och andra sammankomster när det skulle vara riskabelt att använda standardglas.

Sammanfattningsvis, i Kulina kan du hitta flera varianter av plastglas tillgängliga för en mängd olika drycker, och den bästa typen att använda beror på dina krav och situation.