Matberedare

4 items total
Hacktillbehör för Bamix stavmixer, vit, Bamix BX3001002
Hushållsassistent KM 3896 Severin grön
3 095 kr
SEVE3472853
Hushållsassistent KM 3897 Severin mattsvart
2 855 kr
SEVE3483663
Mathackare, svart, Bamix
530 kr
BX3001001

Matberedare – Din gör-det-allt köksapparat

En matberedare är ett av kökets mest användbara verktyg. Den här köksmaskinen kan hantera många måltidsförberedande uppgifter. Dina ingredienser kan hackas, strimlas, tärnas och skivas med en matberedare. Att göra hemgjorda puréer till ditt barn eller skiva ost till en sallad är bara några av de kulinariska uppgifterna som kan göras enklare.

Dina ingredienser matas in i skivorna precis under matarröret medan det skärs och strimlas genom toppen. Matberedare kan hantera enorma livsmedel, inklusive hel sötpotatis, tomater och gurkor, med ett urval av matarrörsbredder och skålkapaciteter, vilket kräver minimal förberedelse innan bearbetning. Men att ha alla klockor och visselpipor gör inte nödvändigtvis en matberedare till det perfekta valet för dina ändamål. När du väljer dina köksmaskiner, tänk på maten och måltiderna du vanligtvis lagar och hur den här apparaten kommer att hjälpa dig med detta.

Vad är skillnaden mellan blenders och matberedare?

Matberedare kan noggrant puréa och emulgera måltider och även hantera ett större utbud av jobb, inklusive skivning, strimling, hackning och tärning, i motsats till blandare, som ofta är avsedda att bara emulgera mat till flytande tillstånd (som en smoothie eller en fryst). dryck).

Den huvudsakliga skillnaden är att matberedare kan utföra dessa många funktioner på grund av en mängd olika hjälpskivor och blad, medan mixer endast är utrustad med en knivenhet i mixerburken.

Kulina har också samlingar av mathackare, ståmixers, rivjärn och skivare, men du kan utföra alla deras funktioner med en matberedare istället.

Hur väljer jag vilken matberedare jag ska köpa?

Det finns många olika typer av matberedare, och de kan ha en rad olika storlekar, utseenden och funktioner. Ta hänsyn till varje recept du tänker förbereda samt det efterföljande förarbetet.

Kapaciteten och funktionerna du behöver för dessa recept, såväl som för att göra dem enklare varje gång du reproducerar dem, bör beaktas när du väljer den bästa matberedaren för dig.

KitchenAid matberedare finns tillgängliga från Kulina i en mängd olika färger för att hjälpa dig att bearbeta föremål för alla smaker. Hitta den modell som bäst passar din kreativa process och släpper lös din kreativitet.