16 items total
Tamperstation 145781, Graef
Outlet
470 kr –25 %
352 kr
GF145781
Elektrisk kaffekvarn EMMA 19 cm, grå, Stelton SNX2251
Kaffeburk KULT, WMF
Kaffeburk KULT, WMF
Lager (20 pcs)
709 kr
WM0630976030
Kaffekapselhållare, Eva Solo
565 kr
ES501101
Kaffekvarn 5KCG8433EAC, mandel, KitchenAid
2 997 kr
KA5KCG8433EAC
Kaffekvarn 5KCG8433EDG, mattgrå, KitchenAid
2 997 kr
KA5KCG8433EDG
Kaffekvarn 5KCG8433EOB, svart, KitchenAid
2 997 kr
KA5KCG8433EOB
Kaffekvarn ARTISAN 5KCG8433EMS, silvergrå, KitchenAid KA5KCG8433EMS
Kaffekvarn KM 3879, Severin
401 kr –24 %
301 kr
SEVEKM3879
Kaffekvarn STELIO, WMF
1 143 kr
WM417070011
Kaffekvarn 50'S STYLE CGF01PGEU, pastellgrön, Smeg SMECGF01PGEU
Kaffekvarn CGF01BLEU, svart, Smeg
3 238 kr
SMECGF01BLEU

Viktiga tillbehör för alla kaffeälskare

Vad älskar alla kaffeälskare?

Många kaffeälskare älskar helt enkelt smaken och doften av nybryggt kaffe. Oavsett om det är den rika, djärva smaken av en mörk rost eller de subtila tonerna av en lätt rost, har kaffe en unik smak som många tycker är trevlig. Kaffe finns i många olika varianter, från olika rostningar till olika bryggmetoder. Många kaffeälskare tycker om att experimentera med olika typer av kaffe och bryggtekniker för att upptäcka nya smaker och upplevelser. Doften kan vara uppfriskande och tröstande på samma gång. För vissa kaffeälskare är processen att göra och dricka kaffe en ritual som de ser fram emot varje dag. Från att välja bönorna till att brygga kaffet kan processen vara en lugnande och njutbar upplevelse.

Kaffe avnjuts ofta med vänner, familj eller kollegor, vilket gör det till en social aktivitet. Oavsett om det är att träffas för kaffeträffar, träffas över en kopp kaffe eller diskutera affärer över ett kaffemöte, uppskattar kaffeälskare möjligheten att få kontakt med andra över en kopp kaffe.

I Kulina erbjuder vi olika typer av kaffebryggare och kaffemaskiner för att möta kraven och smakerna från alla kaffeälskare och låta dem njuta av den bästa smaken hemma.

Tillbehör för kaffeälskare

Det finns många olika tillbehör för kaffeälskare som kan förbättra deras kaffebryggningsupplevelse. Nedan hittar du bara några av dem.

 • Kaffekvarn: En kaffekvarn är ett måste tillbehör för kaffeälskare som föredrar nymalet kaffe. Den låter dig mala kaffebönor till önskad konsistens, vilket kan påverka smaken och aromen av ditt kaffe.

 • Resemugg: En resemugg eller en termokopp är ett viktigt tillbehör för kaffeälskare som alltid är på språng. Det håller kaffet varmt i timmar och förhindrar spill, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för pendling eller resor.

 • Kaffemallar, även kända som latte art-stenciler eller kaffestenciler, är ett roligt och kreativt tillbehör för kaffeälskare som tycker om att göra visuellt tilltalande kaffedrycker. De är små, tunna plast- eller metallskivor med mönster utskurna ur dem, såsom hjärtan, stjärnor och former.

  För att använda en kaffemall placerar du den ovanpå din kaffedryck, till exempel en latte eller cappuccino, och strö kakaopulver, kanel eller annat pålägg över stencilen. När du tar bort mallen kommer designen att ligga kvar ovanpå kaffets skum eller kräm.

  Kaffemallar är ett bra sätt att sätta en personlig prägel på dina kaffedrycker eller imponera på dina vänner och familj med dina latte art-kunskaper. De finns i ett brett utbud av mönster och storlekar, och vissa kommer till och med i set så att du kan skapa flera mönster.

 • Kaffesked: En kaffesked är en liten sked designad för att mäta upp kaffesump. Det kan vara ett snyggt och praktiskt tillbehör för kaffeälskare som uppskattar de finare detaljerna i sin kaffetillverkning.

 • Kaffebehållare: En kaffebehållare är en kaffebehållare som är utformad för att lagra kaffebönor eller malet kaffe. Det kan hjälpa till att bevara färskheten och smaken på ditt kaffe genom att skydda det från fukt och luft.

 • Mjölkskummare: En mjölkskummare är ett praktiskt tillbehör för kaffeälskare som njuter av skummande mjölk i sitt kaffe. Den kan användas för att göra cappuccino, latte och andra kaffedrycker.
 • Kaffefilter: Ett kaffefilter är ett engångs- eller återanvändningsfilter som används för att separera kaffesump från bryggkaffe. Det är ett nödvändigt tillbehör för kaffebryggare som kräver ett filter, som droppkaffebryggare.