Fågelmatare & fågelhus

19 items total
Fågelhus, hängande, Eva Solo
481 kr
ES571018
Fågelmatare 14 cm, hängande, glas, Eva Solo ES571030
Fågelmatare 14 cm, monterad på fönstret, Eva Solo ES571048
Fågelmatare DE LUXE 25 cm, koppar, koppar, Eva Solo ES571013
Fågelmatare L, fönstermonterad, Eva Solo
722 kr
ES571024
Fågelmatare och vattenautomat FUERA, Blomus
2 155 kr
BM65033
Fågelmatare SUET, för fönster, Eva Solo
361 kr
ES571017
Fågelmatare SUET, hängande, Eva Solo
602 kr
ES571016
Fågelmatare TABLE, med monteringsstång, Eva Solo ES571039
Fågelmatare TUBE 34 cm, hängande, Eva Solo
578 kr
ES571043
Fågelmatare, dubbel, glas, Eva Solo
481 kr
ES571019
Fågelmatare, set i 2 delar, för fettbollar, Eva Solo ES571033
Mini-fågelmatare, set i 2 delar, hängande, Eva Solo ES571032

Fågelmatare och fågelhus – ge din fjäderglada gäst ordentligt foder

En snygg fågelmatare som en modern dekoration av din trädgård? Varför inte?! Fågelmatare har för länge sedan slutat vara bara egentillverkade konstruktioner gjorda av barn och deras föräldrar för att mata fåglar under vintersäsongen. Både fågelmatare och fågelholkar har också ändrat sin form genom åren och nu ser de väldigt ofta ut som futuristiska skulpturer eller några mystiska föremål utspridda i din trädgård.

En annan sak som också har förändrats är platsen där vi kan hänga eller montera fågelmataren. Vi brukade hänga dem på träd, men nu kan vi montera dem på våra fönster för en spektakulär närbild av fåglarnas dagliga rutiner vid bordet.

Vi har en stor samling av högkvalitativa, prisvärda trädgårdsfågelmatare som också är fantastiska presenter till alla trädgårdsälskare - och om du letar efter ytterligare idéer om presenter kan du få en trädgårdsälskare, kolla in vår presentguide.

Vad ska jag tänka på när jag köper en fågelmatare?

  • vilken sorts fåglar vill du dra till din trädgård
  • var vill du hänga din fågelmatare
  • vilken design som är bäst för den typ av mat du vill erbjuda dina flygande vänner
  • vilken design och färg som bäst matchar ditt hems exteriör och din trädgårds stil

Vilka fågelmatare är bäst?

Fågelmatare finns tillgängliga i en mängd olika storlekar och former för att möta olika krav, och de är gjorda av olika material, inklusive rostfritt stål, plast och glas.

Eva Solo erbjuder ett stort urval av snygga fågelmatare och vattenautomater för fåglar gjorda av återvunnet material så att du inte bara kan hjälpa fåglarna att hitta något att äta under vintersäsongen utan också hålla dig ekologisk.

Dessutom erbjuder Eva Solos fågelmatare olika alternativ när det kommer till deras placering. Du kan välja bland traditionella matare som kan hängas på ett träd, välja ett fönstermonterat alternativ eller satsa på en fågelmatare på en stolpe.

De tål också diskmaskin så att du kan hålla dem rena och säkra hela tiden. Detta är mycket viktigt som fågelmatare eller faktiskt, fåglar sprider sjukdomar med salmonella som den vanligaste av dem. Därför är regelbunden rengöring av din fågelmatare viktig och när du gör detta se till att du kastar gamla frön och fyller på mataren med färska frön efter rengöring.