Matförvaringsbehållare

146 items total
Lock för Bitz 10 cm skål, ek, Bitz
85 kr
BITZ12577
Lock till Bitz skål 14 cm, ek, Bitz
93 kr
BITZ12579
Set med kryddor Stål LT7044 Lamart 12 st
331 kr –36 %
209 kr
LAMLT7044
Flaskpip COCKTAIL 20 ml, Nicolas Vahé
85 kr
NV161980100
Hällare L, Nicolas Vahé
64 kr
NV105100102
Hällpip till flaska COCKTAIL 40 ml, Nicolas Vahé NV161980200
Up
More products

Matförvaringsbehållare - för den perfekta organisationen av ditt kök

Nuförtiden lämnar det obevekliga, dagliga trycket av arbete och att upprätthålla personliga åtaganden hemma knappt utrymme för att laga mat på en daglig basis. Istället för att beställa hämtmat hela tiden väljer många att förbereda måltider i förväg och lagra mat så att de håller i några dagar.

Även om du väljer att inte laga mat i förväg, finns det alltid några rester från en tidigare måltid som du kanske vill förvara till nästa dag. Alternativt kanske du vill förvara spannmål, vete och ris i bekvämt förslutna burkar. Förvaringsbehållare är det absolut bästa valet för alla dessa ändamål. Vid Kulina har vi ett brett utbud att välja mellan. Så välj de matförvaringskärl som inte bara tilltalar dig mest utan också fyller den funktion du har i åtanke.

Torrmatbehållare är också avgörande när det kommer till den perfekta organisationen av ditt köksutrymme. De låter dig organisera ditt skafferi och köksskåp på ett sätt som är bekvämt, praktiskt och praktiskt. Transparenta matbehållare gör det enkelt att se vad som finns inuti, vad som behöver köpas osv. Se till att dina torrfoderbehållare har förseglade lock så att din mat inte absorberar fukt från luften och håller sig fräsch längre.

Vilka är de bästa märkena för matförvaringsbehållare?

Matförvaringsbehållare är helt enkelt oumbärliga. Kulina har matförvaringsbehållare för alla situationer och märken som Brabantia, Eva Solo, WMF, Tefal och Koziol är högst upp på listan när det kommer till förvaringsbehållare för mat. Från att bevara rester till frukost, lunch eller middag nästa dag till att lagra färdiglagade måltider för den hektiska veckan du har framför dig. Våra matförvaringsbehållare och matlådor har lufttäta lock som säkerställer att inga externa ämnen kan komma in i behållaren och förorena din mat.

Matförvaringsbehållare med de senaste innovationerna och teknologin säkerställer också att din mat förblir fräsch och bakteriefri. Med sådana förmåner kan du vara säker på att maten du serverar kommer att vara hälsosam för dig och din familj.

Vilka material används för matförvaringsbehållare?

  • Keramik - ett hygieniskt och säkert alternativ för matförvaring
  • Glas - ett mycket bra, elegant val för varje kök
  • Plast - mycket populär, lätt

Är det bättre att förvara mat i glas- eller plastbehållare?

Det beror på vad du vill förvara. Om du letar efter förvaringsbehållare för torrfoder kan du enkelt satsa på plast-, glas- eller keramikbehållare. Allt material är bra för det. Men om du letar efter en behållare för färdigmat eller matrester som kommer att förvaras i kylskåpet, är det bäst att välja glasbehållare för att göra det. Även om plastbehållare är lättare i vikt och extremt praktiska, kan de frigöra kemikalier när de förvaras i kylskåp, precis som när de värms upp.