Printworks

Printworks är ett svenskt företag som erbjuder de bästa presenterna, de mest engagerande spelen och de vackraste fotoalbumen. Det är en meningsfull och samtidigt väldigt personlig design och produkter som du kommer att älska att ha på ditt soffbord.
138 items total
Fotoalbum A DOG´S LIFE, beige, Printworks
650 kr
PRPW00621
Doftljus SAND, Printworks
Outlet
903 kr –25 %
677 kr
PRPW00546
Akvarellfärger AQUARELLE, 24 st, Printworks PRPW00587
Babydagbok ONE STEP AT A TIME, orange, Printworks PRPW00666
Backgammonspel ART OF BACKGAMMON, Printworks PRPW00544
Backgammonspel CLASSIC, Printworks
784 kr –30 %
542 kr
PRPW00338
Backgammonspel, Printworks
350 kr –7 %
325 kr
PRPW00507
Bärbar bordslampa RIVIERA 28 cm, svart, Printworks PRPW00590
Bokstöd STAIR CUBE, marmor, Printworks
1 445 kr
PRPW00548
Bokstöd STAIR CUBE, travertin/kalksten, Printworks PRPW00549
Bordsfläkt FANTASTIC 20 cm, blå, trä, Printworks PRPW00652
Bordstennis, set i 6 delar, blå, Printworks PRPW00653
Cocktailset THE ESSENTIALS, set i 3 delar, Printworks PRPW00628
Cocktailset THE ESSENTIALS, set i 4 delar, Printworks PRPW00629
Dekorativ bricka SWELL 36 cm, turkos, plast, Printworks PRPW00658
Dekorativ bricka SWELL 43 cm, rödbrun, plast, Printworks PRPW00655
Dekorativ bricka SWELL 43 cm, turkos, plast, Printworks PRPW00659
Doftljus CLOUD, Printworks
903 kr
PRPW00545
Doftljus VOLCANO, Printworks
903 kr
PRPW00547
Domino CLASSIC, Printworks
422 kr –14 %
362 kr
PRPW00340
Up
More products

Printworks för samman människor

Printworks är ett svenskt varumärke som specialiserat sig på att skapa en rad högkvalitativa spel, pussel, fotoalbumoch konst föremål. Det grundades 2015 av en tidigare VD och Creative Director från reklambranschen och är ett dotterbolag till förlaget Pagina Group AB.

Printworks produktsortiment

Varumärkets mission är att skapa produkter som inspirerar till kreativitet, för människor samman och gör livet roligare. Produktsortimentet Printworks' inkluderar ett brett utbud av spel, pussel, fotoalbum och konstföremål. Varumärkets spel och pussel är designade för att vara både roliga och utmanande och ger timmar av underhållning för alla åldrar. Printworks erbjuder också en rad fotoalbum, med minimalistisk design som ser bra ut i moderna hem. Konstföremålen sträcker sig från väggkonst till brevpapper, alla med märkets signatur minimalistiska stil.

Snyggt och roligt

Printworks' minimalistisk design har gjort att deras produkter sticker ut på en fullsatt marknad. Varumärkets nya design för klassiska spel, som deras backgammon- och schackset, har rena linjer och diskreta färger, vilket gör att de ser bra ut i moderna hem. Märkets fotoalbum är också designade med en minimalistisk estetik, med enkla mönster som gör att bilderna kan stå i centrum. Tanken bakom produkterna var att de inte skulle gömmas i lådorna och vi kan försäkra dig om att du inte kommer att göra detta om du skaffar dig en av märkets produkter.

Varför är det viktigt att inkludera spel i våra liv?

I dagens snabba värld är spel viktigare än någonsin. De ger en möjlighet för människor att umgås och få kontakt med varandra, vilket främjar en känsla av gemenskap och samhörighet. Spel kan också vara ett bra sätt att lindra stress och främja avkoppling, och hjälpa människor att varva ner efter en lång dag. Printworks' produkter är designade med dessa fördelar i åtanke, vilket ger ett roligt och engagerande sätt för människor att mötas och njuta av varandras sällskap.

Printworks produkter - bra presentidéer

Printworks'-produkter ger bra presentidéer för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, en bröllopspresent eller en inflyttningspresent, gör märkets minimalistiska design deras produkter till ett elegant tillskott till alla hem, samtidigt som deras högkvalitativa material säkerställer att de kommer att njutas i många år framöver.

Sammanfattningsvis är Printworks ett varumärke som har åtagit sig att skapa högkvalitativa produkter som inte bara är funktionella utan också vackert designade. Varumärkets minimalistiska design har blivit ett kännetecken för dess produkter, vilket gör dem till ett populärt val för designentusiaster. Oavsett om du letar efter ett roligt sätt att få kontakt med vänner och familj eller ett elegant tillskott till ditt hem, har Printworks en produkt som uppfyller dina behov.