105 items total
CARVO handdukskrok 6 cm, vit, rostfritt stål, Zack
New
ZACK40813
DUPLO handdukskrok 5 cm, vit, rostfritt stål, Zack
New
ZACK40154
Up
More products

Handdukshängare – ett bekvämt och snyggt sätt att hålla ordning på dina handdukar

Vad är handdukshängare?

Handduksorganisation kan vara en ansträngande uppgift, särskilt i familjer med flera familjemedlemmar. Det kan också vara svårt att hitta en plats att hänga handduken på när du duschar eller klär på dig på morgonen. Handdukshängare ger lyckligtvis en enkel och attraktiv lösning på detta problem.

En handdukshängare är ett föremål som används för att säkert hänga handdukar i badrummet eller något annat område. De finns i en rad olika stilar och material, inklusive rostfritt stål, plast, järn och till och med aluminium, och de är klassificerade i tre kategorier: krokar, skenor, och ställ.

Handdukshängare i Kulina är tillverkade av välkända tillverkare som Blomus, Brabantia, och Hübsch och de kan hängas på väggen, över en dörr eller till och med stå ensamma.

Vilka typer av handdukshängare finns tillgängliga på Kulina?

Fristående handdukshängare och handdukshängare: Dessa galgar är fristående och kräver ingen montering eller installation. De är vanligtvis utformade för att hålla många handdukar samtidigt. Handdukshängare som står ensamma är lämpliga för badrum med begränsat väggutrymme eller för dem som föredrar att inte göra hål i sina väggar.

Väggmonterade handdukshängare: Den mest populära typen av handdukshängare är den väggmonterade handdukshängaren. De finns i en mängd olika stilar och storlekar och är avsedda att hängas på väggen med skruvar eller tejp. De är idealiska för att spara golvyta och hålla handdukar nära till hands.

Handduksstege: En handduksstege är en fristående handdukshängare som liknar en stege. De är väldigt snygga och finns i en mängd olika storlekar och rymmer många handdukar samtidigt. Handduksstegar är ett elegant och praktiskt tillskott till alla badrum och eftersom de ofta är tillverkade av rostfritt stål eller trä passar de perfekt till skandinaviska, rustika eller industriella interiörer.

Handdukshängare över dörren: Dessa handdukshängare är avsedda att hängas ovanpå en dörr, så ingen borrning eller installation krävs. De är bra för små badrum eller de som inte vill borra hål i sina väggar. De är också bärbara, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som flyttar eller reser ofta. Du kan hänga dem över din duschdörr, badrumsdörr eller garderobsdörr.

Handdukshängare håller ditt badrum snyggare, smartare och snyggare hela tiden. Kolla in våra duschhyllor och caddies, pappersställ, tvålautomateroch andra badrumstillbehör för att få extra skönhet till ditt badrumsområde.