Mauviel

Mauviel1830 är som en professionell kock - den har alla ingredienser och kunskap som behövs för att laga en välsmakande rätt. Kolla utbudet av franska, professionella och traditionella grytor gjorda av koppar eller rostfritt stål och laga hur du vill ha det.
12 items total
Grytlock M'HERITAGE 18 cm, koppar, Mauviel
1 132 kr
ML680818
Kastrull 28 cm, Mauviel
4 453 kr
ML521028
Kastrull M'COOK 16 cm, med lock, Mauviel
2 661 kr
ML523117
Kastrull M'COOK 18 cm, rostfritt stål, MAUVIEL ML521018
Kastrull M'COOK 20 cm, rostfritt stål, Mauviel ML521020
Non-stick stekpanna ECLIPSE 26 cm, Mauviel
2 666 kr
ML524226
Serveringspanna 30 cm, Mauviel
2 152 kr
ML523430
Serveringspanna M'COOK 24 cm, rostfritt stål, Mauviel ML523824
Stekgryta M'COOK 24 cm, MAUVIEL
3 852 kr
ML523025
Stekpanna M'COOK 16 cm, rostfritt stål, MAUVIEL ML521116
Stekpanna M'COOK 20 cm, rostfritt stål, Mauviel ML521220

Mauviel1830 - mycket mer än bara vanliga kastruller och stekpannor

Mauviel1830 är ett välkänt franskt varumärke som har producerat köksredskap i koppar och rostfritt stål av hög kvalitet i över 190 år. Företaget grundades 1830 av Ernest Mauviel i Villedieu-les-Poêles, Normandie, Frankrike. Varumärket har sedan dess blivit synonymt med kvalitet, hållbarhet och stil i köksbranschen.

Vad är det som gör Mauviels grytor och stekpannor så speciella?

Mauviels uppdrag har alltid varit att skapa kopparkokkärl av högsta kvalitet som är både funktionella och vackra. Varumärket är stolt över sitt engagemang för att bevara traditionella franska hantverkstekniker samtidigt som modern teknik används för att skapa exceptionella köksredskap.

En av de saker som skiljer Mauviel från andra köksredskapsmärken är dess användning av koppar som primärmaterial. Koppar är en utmärkt värmeledare och möjliggör jämn matlagning och exakt temperaturkontroll. Dessutom är kokkärl i koppar otroligt hållbara och långvariga, vilket gör det till en värdefull investering för alla hemmakockar.

Varumärket kännetecknas också av sin uppmärksamhet på detaljer och engagemang för kvalitet. Varje del är handgjord av skickliga hantverkare i Frankrike, och märket använder bara de finaste materialen för att säkerställa att dess köksredskap inte bara är funktionellt utan också vackert.

Mauviel samlingar

Mauviel erbjuder ett brett utbud av kastruller och stekpannor för att passa alla matlagningsbehov. Från stekpannor och sautépannor till kastruller och grytor, set i rostfritt stål och matlagningsskatter i koppar, Mauviel har det Allt. Varje del är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket säkerställer att den uppfyller varumärkets höga kvalitetskrav.

En av Mauviels mest populära produktlinjer är M'heritage-kollektionen, som kombinerar koppar med rostfritt stål för att skapa ett fantastiskt och funktionellt köksredskap. Koppar-exteriören ger utmärkt värmeledningsförmåga, medan den rostfria insidan är hållbar och lätt att rengöra.

En annan populär linje är M'cook-kollektionen, som är en kollektion utformad för induktion, solid och hållbar. Denna serie består av 5 lager, som kombinerar rostfritt stål, tre på varandra följande lager av aluminium och ett yttre lager av ferritiskt rostfritt stål. Detta säkerställer perfekt ledningsförmåga, tack vare en snabb och jämn fördelning av värmen, över hela produkten. Den anses vara den emblematiska samlingen av Mauviel1830.

Besök Kulina och se varför våra kunder som älskar både traditionella tekniker och modern teknik, anser att Mauviel1830 är en bra investering för alla hem eller professionella kockar.