Viva Scandinavia

Viva Scandinavia är ett varumärke för riktiga teälskare, som tror att bryggning av lösbladste är en ritual värd att fira. Muggar, koppar, tekannor och tebryggare - gör en kopp te i skandinavisk stil!
107 items total
Tekanna med sil NICOLAS 750 ml, glas, Viva Scandinavia VS70400
Grädd- och sockerset NICOLA, vit, Viva Scandinavia VS36302
Grädde och socker-set CLASSIC, glas, Viva Scandinavia VS75700
Iste-karaff INFUSION 1,4 l, svart, Viva Scandinavia VS30501
Iste-karaff INFUSION 2 l, svart, Viva Scandinavia VS33301
Matcha-visp BAMBOO, Viva Scandinavia
301 kr
VS83612
Mugg med tesil BALANCE 500 ml, Viva Scandinavia VS71400
Mugg med tesil MINIMA 500 ml, grå, Viva Scandinavia VS77548
Up
More products

Viva Scandinavia - låt oss ta en kopp te!

Viva Scandinavia är ett te-centrerat varumärke som har fått ett rykte för att producera högkvalitativa, minimalistiska och funktionella produkter för te- och kaffetillverkning och servering. Varumärkets historia är rotad i en djup uppskattning för den skandinaviska livsstilen, som betonar enkelhet, funktionalitet och hållbarhet.

Varumärket grundades i Danmark 2010 av en teälskare Peng Lin som tidigare ägde ett mjukvaruföretag. Han hade svårt att hitta estetiskt tilltalande teserviser som kompliment till det fina teet han var ett fan av. Han började med att driva en framgångsrik husgerådsfabrik och samarbetade snart med en grupp ledande produktdesigners i Danmark, och skapade vackert tillverkade föremål som är mycket uppskattade av teälskare över hela världen. Idag har VIVA sitt huvudkontor i centrala Toronto med europeiska dotterbolag i Belgien och Kina.

Viva Scandinavia:s uppdrag

Te har varit en tradition för de flesta kulturer under de senaste 5000 åren. Den åtföljer alla tillfällen och ögonblick av mänsklig social interaktion och fester, det är drycken som hjälper till att slappna av och leva nuet. VIVA varumärke hedrar och värderar vikten av tetillverkningstraditionerna och strävar efter att modernisera dessa traditioner för att nuvarande och framtida generationer ska kunna behålla den.

Varumärkets mission är att inspirera världen att slappna av och må bättre med den perfekta koppen te, varje gång. För att uppnå detta erbjuder Viva Scandinavia de bästa produkterna som behövs för ritualen med tebryggning och för att tillaga lösbladste på det mest bekväma sättet som möjligt.

Mest populära produkter för tetillverkning

En av de mest populära produkterna från Viva Scandinavia är infusionstekannan som har blivit en stapelvara i många hem och kontor och som vann reddot designpriset 2013. Kannan är designad med en löstagbar infusionsanordning i rostfritt stål som gör att användarna kan brygga lösbladste med lätthet, medan borosilikatglasmaterialet ser till att teet håller sig varmt längre. Märkets andra terelaterade produkter inkluderar tekoppar, muggaroch tekannor, som alla är designade med samma minimalistiska och funktionella tillvägagångssätt. Om du älskar te, se till att du läser vår shoppingguide om tetillverkning när du kommer att se många Viva Scandinavia-produkter och lära dig hur du använder dem.

Viva Scandinavia erbjuder också en rad kafferelaterade produkter, inklusive kaffebryggare, koppar och muggar. Märkets kaffebryggare är designade med en unik "droppfri" pip som säkerställer en stökfri kaffebryggningsupplevelse, medan kopparna och muggarna är gjorda av dubbelväggigt glas som håller kaffet varmt utan att bränna händerna.

Varför älskar folk att tillaga sitt te med Viva Scandinavia-produkter?

En av de viktigaste anledningarna till att människor gillar Viva Scandinavia är varumärkets engagemang för hållbarhet. Varumärkets produkter är gjorda av miljövänliga material som borosilikatglas och bambu, och förpackningen är gjord med återvunnet material. Dessutom samarbetar varumärket med organisationer som främjar hållbara metoder, såsom Rainforest Alliance, för att skydda miljön.

En annan anledning till att folk älskar Viva Scandinavia är märkets minimalistiska och funktionella design. Produkterna är designade med enkelhet i åtanke, med rena linjer, dämpade färger och funktionella egenskaper som gör dem lätta att använda och lätta för ögonen. Denna designstrategi har gjort Viva Scandinavia-produkter populära bland dem som uppskattar skönheten i enkelheten.

Oavsett om du är en te- eller kaffeälskare, eller helt enkelt uppskattar skönheten i enkel design, har Viva Scandinavia något för alla.