LotusGrill

LotusGrill står för ny grillupplevelse - rökfri, hälsosam och ekologisk. Innovativa, bärbara kolgrillar perfekt för terrass, balkong eller en paus vid sjön!
9 items total
Grillpensel, blå, LotusGrill
121 kr
LTPTB22
Grillpensel, lila, LotusGrill
133 kr
LTPLI22
Grillpensel, orange, LotusGrill
133 kr
LTPOR22
Grillpensel, röd, LotusGrill
121 kr
LT44896
Grilltång, blå, LotusGrill
187 kr
LTGZTB33
Grilltång, lila, LotusGrill
217 kr
LTGZLI33
Grilltång, röd, LotusGrill
217 kr
LTGZRO33
Kött & pizzasten för XL LotusGrill grill, LotusGrill LTPZSET380

LotusGrill - Grillkul på några minuter

LotusGrill är ett tyskbaserat varumärke som har fått ett rykte för att producera innovativa och högkvalitativa grillgrillar. Varumärket grundades 2010 av Ralf Kronmüller, som hade som mål att designa en grill som var både praktisk och lätt att använda. Sedan dess har varumärket vuxit avsevärt, och idag är det erkänt som ett av de ledande grillmärkena i världen.

LotusGrill:s uppdrag är att förse kunder med högkvalitativa, praktiska och lättanvända bordsgrillar som levererar exceptionell prestanda. Varumärkets idé bakom sina produkter är att designa grillar som kan användas var som helst, när som helst och av vem som helst. De syftar till att göra grillningen tillgänglig och njutbar för alla, oavsett om det är på bakgården, på balkongen eller på en campingtur.

Varumärket gör grillning till ett enkelt nöje och låter alla njuta av kött, fisk eller grönsaker med typisk kolgrillsmak utan att lägga för mycket tid på det och nästan helt utan rök.

LotusGrill erbjudande och teknik

LotusGrill erbjuder ett brett utbud av grillar, från små, bärbara modeller till större, mer robusta grillar lämpliga för familjesammankomster och fester. Alla är rena, enkla och säkra, finns i olika storlekar och färger. De är designade med ett unikt luftcirkulationssystem som säkerställer jämn värmefördelning, vilket möjliggör snabbare och effektivare tillagning. Grillarna använder ett patenterat fläktsystem som säkerställer snabb tändning och enkel temperaturkontroll. Varumärket erbjuder också en rad tillbehör, såsom grillöverdrag och bärväskor, för att göra grillupplevelsen ännu roligare och bekvämare.

LotusGrills innovativa design har gett varumärket flera utmärkelser genom åren. 2012 vann LotusGrill det prestigefyllda Red Dot Design Award, som erkänner enastående produktdesign. Varumärket har även fått andra utmärkelser och erkännanden, såsom German Design Award och Design Plus Award.

Varför älskar folk BBQ med LotusGrill?

Det finns flera anledningar till varför människor älskar LotusGrill. För det första är märkets grillar kända för sin exceptionella prestanda med nästan ingen rök, och levererar perfekt tillagad mat varje gång. Grillarna är också lätta att använda, med ett enkelt tändsystem och temperaturkontroll som även nybörjare kan bemästra. Märkets grillar är också mycket bärbara, vilket gör dem perfekta för campingturer, picknick och andra utomhusaktiviteter. Slutligen, LotusGrill:s innovativa design och iögonfallande färger gör dem till ett populärt val för dem som värdesätter både stil och funktionalitet.

Sammanfattningsvis är LotusGrill ett varumärke som har revolutionerat marknaden för grillgrill med sin innovativa design och överlägsna prestanda. Varumärkets mission, idé och vision har varit drivkraften bakom dess framgång, och dess utbud av grillar och tillbehör fortsätter att vara populärt bland konsumenter över hela världen. Varumärkets många utmärkelser för design är ett bevis på dess engagemang för excellens, och dess rykte för kvalitet och prestanda gör det till ett varumärke som älskas av många.