Elektriska citruspressar

10 items total

Elektriska citruspressare – få ut det mesta av dina citrusfrukter

Electric Citrus Juicers - en apparat som får varje frukost att kännas extraordinär

En citrusjuicer är en köksapparat gjord speciellt för att extrahera juice från citrusfrukter. De manuella citruspressarna och de elektriska citruspressarna är praktiska när du vill pressa apelsin-, citron- eller grapefruktjuice till din frukost eller som ett tillägg till din salladsdressing eller rätt. Elektriska juicepressar är självklart lättare att använda och effektivare eftersom de inte kräver manuell kraft och kan producera ganska mycket juice på kort tid.

Med hjälp av en elektrisk juicepress kan du snabbt förvandla apelsiner, mandariner, citroner och grapefrukter till smakrik och näringsrik juice. Om du vill köpa en elektrisk juicepress har du kommit till den perfekta platsen. På Kuline erbjuder vi ett stort urval av elektriska citrusjuicer av premiummärket, inklusive SMEG, Alessi och ETA.

Vilka funktioner ska jag leta efter när jag köper en elektrisk citrusjuicer?

Är du intresserad av att köpa en elektrisk citrusjuicer men osäker på vad du ska leta efter? Vi har satt upp en lista med råd för att vägleda dig och hjälpa dig att fatta det bästa beslutet.

  • Pressande kon

Den elektriska citrusjuicerns konformade fäste kallas presskonen. En motor används för att pressa saften ur en citrusfrukt när du trycker den mot konen. Presskonen kan vara olika beroende på modell - en del kan vara mindre och större och bättre lämpade för större frukter. Välj en elektrisk juicepress som svarar på dina personliga behov bäst.

  • Droppa Stopp

Kontrollera om din elektriska juicepress har ett droppstopp - det låter dig stanna mellan juicepressens sessioner och hålla din bänkskiva fläckfri! Den höga surhetsgraden av citrusjuice kan förstöra ytan på dina köksbänkar eller skåp om den är känslig för dem.

  • Juicebehållare

Apparaten kan själv samla juice om den har en juicebehållare. När det är klart är det bara att hälla upp det i ett glas! Detta är en praktisk funktion om du vill förbereda juice i förväg och förvara den i kylen.

  • Diskmaskin

Kontrollera alltid om tillbehören kan gå i diskmaskinen. Detta kommer att spara dig från att behöva rengöra dem manuellt.

Vi har också ett urval av centrifugaljuicer från ledande tillverkare för att utvinna juice från frukt och grönsaker.