Muggar

199 items total
Temugg NORDIC KITCHEN 400 ml, svart, stengods, Eva Solo ES502788
Mugg FROISSÉS 180 ml, vit, porslin, REVOL
197 kr
RV617868
Kaffekopp, set i 2, 230 ml, smaragdgrön, Eva Solo ES501130
Mugg IN THE FOREST 300 ml, röd, stengods, Mason Cash
New
MSC2002234
Caffe lungo-mugg, set i 2 delar, 330 ml, gul, Eva Solo ES501124
Espressokopp CARACTERE 80 ml, 2 st, kardemumma, REVOL RV652996
Espressokopp CARACTERE 80 ml, brun, REVOL
Outlet
157 kr
RV652692
Espressokopp CARACTERE 80 ml, gurkmeja, REVOL RV652693
Espressokopp CARACTERE 80 ml, khaki, REVOL
169 kr
RV652691
Espressokopp CARACTERE 80 ml, mynta, REVOL
181 kr
RV652688
Espressokopp CARACTERE 80 ml, vit, REVOL
157 kr
RV652687
Up
More products

Muggar – ger dig en elegant klunk

Vad är syftet med muggar?

En mugg är en specifik typ av kopp som ofta används för varma drycker som kaffe, varm choklad eller te. Muggar har ofta handtag och kan innehålla mer vätska än vanliga te- eller kaffekoppar. En mugg är gjord för att göra mer än att hålla ditt kaffe eller te; den behåller också temperaturen längre, men inte så länge som termokoppar gör.

Hur förvarar jag min mugg?

Ett "muggträd", som är en stolpe fäst på en cirkulär bas och utrustad med krokar för att hänga muggar i handtagen, är ett vanligt sätt att förvara muggar. Muggar kan även hängas på ställ så att de är lättillgängliga.

För att göra det enklare att ta en mugg på morgonen kan du även installera krokar på undersidan av en skåphylla. Beroende på vilket utseende du vill ha kan du välja industriella krokar, retrostilar eller mer dekorativa, klassiska.

Vilka material används för att tillverka en mugg?

En av de mest avgörande faktorerna är materialet i dina muggar eftersom var och en har fördelar för olika användningsområden. Följande är några av materialen som behövs för att göra muggar:

Keramik- och porslinsmuggar

Keramik är mer hållbart än porslin och har låg värmeledningsförmåga. Av denna anledning är det det mest föredragna materialet för te- eller kaffemuggar, eftersom det kommer att hålla värmen på ditt kaffe längre. Porslin tillverkas vanligtvis i vitt mot en mängd olika färgalternativ som erbjuds i keramiska muggar. För att göra det perfekta valet mellan porslinsmuggar och keramik är det viktigt att du överväger deras utseende, hållbarhet samt pris.

Muggar i rostfritt stål

När du väljer resemuggar i rostfritt stål är hållbarhet nyckelfaktorn. När den tappas, spricker inte dess väggar eller handtag. När de inte längre behövs kan de helt enkelt återvinnas. För att inte tala om deras benägenhet att upprätthålla vätskors värme under längre perioder.

Stengodsmuggar

Stengodsmuggar är mindre vanliga än koppar gjorda av andra material. Men om du letar efter något lite mer distinkt men pålitligt, är kaffemuggar av stengods fortfarande ett fantastiskt alternativ. De kommer ofta i olika mönster eftersom de är handgjorda. De erbjuder också enastående isolering, tål diskmaskin och är robusta.

Du är nu beredd att sätta dig ner med din mugg för att smutta på ditt te eller kaffe efter en hård dags arbete. För att passa dina behov och svara på olika smaker har vi satt ihop ett antal muggar från kända tillverkare inklusive Viva Scandinavia, Revol, Blomusoch MIJ (asiatisk stil). Dessutom, om genomskinliga koppar är din grej, ta en titt på vår samling av kaffeglas.