Konst & hantverk

14 items total
Akvarellfärger AQUARELLE, 24 st, Printworks PRPW00587
Pennsats PRINTWORKS AQUARELLE, 12 st, Printworks PRPW00567
Pennsats PRINTWORKS CLASSICS, 12 st, Printworks PRPW00117
Pennsats PRINTWORKS CLASSICS, 24 st, Printworks PRPW00118
Pennsats PRINTWORKS GRAPHITTE, 12 st, Printworks PRPW00566
Pennsats PRINTWORKS NEON, 12 st, Printworks
241 kr
PRPW00127
Pennsats, 12 st, hudtonsfärg, Printworks
241 kr
PRPW00505
Rambok GREAT ART, beige, Printworks
362 kr
PRPW00444
Rambok GREAT ART, grå, Printworks
362 kr
PRPW00445
Rambok GREAT ART, svart, Printworks
362 kr
PRPW00446
Ritpappersblock ARTIST PAPER, A4, 50 st, Printworks PRPW00573
Ritset EMERGING ARTIST, Printworks
724 kr –20 %
578 kr
PRPW00456
Set med pennor PRINTWORKS METALLIC, 12 st, Printworks PRPW00357

Konst & hantverk – släpp lös din kreativitet

En rolig och intressant metod för att uttrycka din kreativitet och ge liv åt din fantasi är genom konst och hantverk. Det finns oändliga möjligheter för konst och hantverk, oavsett om du letar efter ett nytt tidsfördriv eller bara vill umgås med vänner eller familj.

Ett av de mest praktiska och tillgängliga verktygen för konst är färgpennor. Färgpennor ger en mängd olika alternativ för att producera vackra konstverk, oavsett din nivå av konstnärlig erfarenhet.

På Kulina har vi en bred samling av Printworks ramböcker och färgpennor. En inramad bok är ett bra sätt att ställa ut dina konstverk och bevara minnen och våra färgpennor är gjorda med de bästa materialen.

Hur underhåller jag färgpennor?

För att hålla dina färgpennor i utmärkt form och se till att de håller länge är det viktigt att underhålla dem. Följande tips hjälper dig att hålla dina färgpennor i utmärkt skick:

När de inte används, förvara dina färgpennor i ett fodral eller pennask för att skydda dem från damm och eventuell skada. Vaxet i pennorna kan skadas genom att hålla dem vid höga temperaturer, som i solen eller i kylan.

Vässa dina färgpennor korrekt genom att använda en högkvalitativ vässare och se till att bladen är både rena och vassa. Pennan kan gå sönder eller ha en grov, ojämn spets på grund av slöa blad.

Rengör de färgade pennorna regelbundet genom att försiktigt torka bort damm eller smuts med en försiktig borste eller trasa. Vatten och andra lösningsmedel bör inte användas eftersom de kan skada pennornas vax.

Var noga med att inte tappa eller slå dina färgpennor eftersom det kan skada ledningen inuti. Undvik att trycka för hårt när du använder pennorna eftersom det också kan skada ledningen.

Vilka är fördelarna med att använda en rambok?

För konstnärer som vill organisera och skydda sitt arbete kan en rambok vara väldigt användbar. För det första skyddar en rambok konstverk genom att isolera det från föroreningar som fukt, damm och andra möjliga hot.

För det andra möjliggör det organisation eftersom konstnärer kan gruppera sina verk efter period, medium, ämne eller något annat kriterium som passar dem. För det tredje har vissa ramböcker genomskinliga ärmar eller fickor som gör det enkelt att ställa ut konstverk.

Sist men inte minst, inramning av böcker kan hjälpa till att långsiktigt bevara konstverk, särskilt ovärderliga eller personliga föremål.