9 items total
Gem-hållare CHIP, Alessi
662 kr
ALRT01
Hålslagare CAP 10 cm, silver, Philippi
721 kr
PHP273050
Linjal AIRPLANE 25 cm, silver, Philippi
348 kr
PHP105023
Måttband GENTS 3 m, gräddvit, Blomus
436 kr
BM66232
Måttband GENTS 3 m, mörkgrå, Blomus
436 kr
BM66233
Måttband GENTS 3 m, mörkgrå, Blomus
436 kr
BM66234
Pennvässare CASTOR, Alessi
699 kr
ALRT02
Tejpdispenser CAP, 10 cm, Philippi
601 kr
PHP273051

Kontorsmaterial – maximera ditt kontors produktivitet med design

Kontorsmaterial är en viktig del av alla arbetsplatser, även hemmakontor. Dessa verktyg, som sträcker sig från hålslagare till gem, är viktiga för dagliga sysslor och kan förbättra effektiviteten, produktiviteten och organisationen. Men inte bara. Designade kontorsmaterial är också perfekta presenter till kollegor, affärspartners, en bror eller en pappa.

Att välja de bästa verktygen som uppfyller alla dina behov är inte lätt men det är värt att tänka på. Välj tillbehör som matchar stilen på ditt kontor - oavsett om det är ett hem eller företagskontor - och se hur mycket du kan njuta av tid på jobbet men omgiven av vackra föremål

Vilka typer av kontorsmaterial finns tillgängliga på Kulina?

På Kulina erbjuds ett brett utbud av kontorsmaterial, som alla är designade för att möta kraven på alla arbetsplatser.

  • Pennvässare : Pennvässare används för att vässa pennor till en exakt punkt så att de kan användas för att skriva, skissa eller färglägga. En penna utan vässare är värdelös.
  • Tape dispensers : Tape dispensers används för att dispensera maskeringstejp eller Scotch tape på ett reglerat och användarvänligt sätt. Detta ger en bra manipulation med tejpen utan behov av sax.
  • Häftapparater : Dessa är verktyg som används för att häfta ihop papper. Det finns många olika former och storlekar av häftapparater, och vissa kan fästa upp till 100 sidor samtidigt.
  • Linjaler : Linjaler används för rätlinjeritning och mätning. De finns i en mängd olika längder och material.
  • Gem : Gem är små, böjda bitar av plast eller tråd som används för att hålla ihop papper under korta perioder. De finns i en mängd olika former, storlekar och färger.
  • Hålslagare : Hålslagare är verktyg som används för att göra hål i papper för att binda eller förvara dem. De finns i olika former och storlekar, och vissa av dem kan slå flera hål samtidigt.

Många märken tillgängliga i Kulina erbjuder moderna, designade och ibland även roliga kontorsmaterial. Se till att du kontrollerar designen med Alessi (och dess legendariska pennvässare Castor eller gem-hållare), minimalistiska produkter med Blomus och kontorstillbehör från Philippi, som är fantastiska presenter till alla arbetsnarkomaner men även arkitekter eller IT-arbetare.