Hübsch

Hübsch är ett designföretag med skandinaviska rötter och kärlek till enkel men lekfull design. Dess uppdrag är att göra sina användare nöjda med produkter som är bra för att skapa en personlig touch, uttrycka din stil, ditt humör och din designkänsla. Välj vad du gillar, blanda, matcha... och le.
76 items total
Klädkrok KNOB, sand, Hübsch
Outlet
145 kr –10 %
130 kr
HU991514
Bevattningskula FLORA, bärnsten, glas, Hübsch HU661602
Bevattningskula FLORA, rosa, glas, Hübsch
193 kr
HU661601
Blomkruka PLINTH, set i 2 delar, brun, keramik, Hübsch HU671102
Bordsspegel VIEV 25 cm, mässing, järn, Hübsch HU151108
Dekorativ kupol FLORA, rökt, Hübsch
488 kr
HU661510
Filt TONE 130 x 200 cm, blått, Hübsch
1 734 kr
HU220902
Golvlampa PIPE 168 cm, mässing, Hübsch
Outlet
3 719 kr
HU990914
Hallmatta KAWA 80 x 200 cm, lila/blå, Hübsch
1 673 kr
HU701410
Handduk PROMENADE 50 x 100 cm, blå, Hübsch HU61208
Up
More products

Hübsh - Where Happiness Lives

Hübsh är ett danskt företag som grundades 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger och Daniel Henriksen. Företagets stil är influerad av danska designprinciper, som betonar enkelhet, funktionalitet och minimalism. Hübshs produkter är designade för att vara tidlösa och mångsidiga så att de sömlöst kan passa in i alla utrymmen, oavsett om det är ett hem, kontor eller offentliga utrymmen.

Hübshs designstrategi och stil

Varumärkets mål är att skapa glädje i människors interiörer. För att göra detta erbjuder Hübsch "look and feel" som kombinerar ett lekfullt förhållningssätt till material- och färgkombinationer med en känsla av estetik för mysiga men luftiga interiörer.

Hübshs designansats kännetecknas av funktionalitet, djärva färgval och kompletterande kontraster samt rena linjer och enkla former.

Vilka produkter erbjuder Hübsh?

Hübsh erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive möbler som soffor, stolar, bord, utemöbler, hyllor och förvaringslösningar. Företagets möbler är tillverkade av högkvalitativa material, erbjuder komfort och mysighet tack vare valet av högkvalitativa tyger och är designade för att hålla i många år.

Förutom möbler erbjuder Hübsh även en rad belysningsarmaturer (utomhusbelysning, bordslampor, vägglampor, taklampor och golvlampor) och textilier för en bekväm känsla och varma utseende i varje hem. Dessa inkluderar mattor, prydnadskuddar, plädar och filtar men även kökstextilier, sängkläder och handdukar.

Varumärkets katalog innehåller även produkter för heminredning som vaser, väggdekorationer, ljushållare, speglar, krokar, kökstillbehör och förvaringslösningar.

Sammanfattningsvis erbjuder varumärket allt du behöver för att inreda ditt hem i en modern men ändå mysig stil och om du bestämmer dig för att vara lojal mot Hübsh kan du vara säker på att ditt hem snart kommer att se ut som ett hem från inredningstidningen.