Liiton

Gör din amerikanska dröm till verklighet med varumärket Liiton och njut av ditt glas whisky under extraordinära omständigheter och med unika kristallglas som kommer att släppa ännu mer arom och kyla din whisky på bara några sekunder...
16 items total
Whiskyglas EVEREST, set i 4 delar, 270 ml, Litton LT10200
Underlägg, set i 4 delar, brun, Litton
782 kr
LT20300
Whiskyglas GRAND CANYON 300 ml, Liiton
290 kr
LT11100
Whiskyglas THE PEAKS, set i 4 delar, Liiton
842 kr
LT20800

Liiton - ett varumärke för whiskyälskare

Liiton är ett varumärke som har gjort vågor i whiskybranschen med sitt unika utbud av whiskyglas och tillbehör. Deras produkter - whiskyglas och karaffer, har vunnit popularitet bland whiskyentusiaster och -samlare för deras innovativa design, funktionalitet och högkvalitativa material.

Vad är så speciellt med Liiton-produkter?

Liitons mest anmärkningsvärda produkter är deras Mount Everest och Grand Canyon glasögon vars design inspirerades av naturens majestätiska skönhet. Designen på glasen är verkligen unik och ger en fantastisk visuell upplevelse för whiskydrickare.

Men en unik bergskedjedesign av glasögonen är inte den enda egenskapen som skiljer märket från andra av sitt slag på marknaden. Liiton produkter är också:

  • solid och hållbar
  • tillverkad av 100 % blyfritt glas
  • kännetecknas av tung botten
  • säljs i set med karaffer
  • gör fantastiska presenter till whiskykännare

Bortsett från glas - säljs i set - erbjuder Liiton även karaffer, brickor och glasunderlägg för att komplettera din whiskydrickande och serveringsupplevelse.

Liiton - whiskyglas som förhöjer upplevelsen av whiskydrickandet

Den innovativa designen och de högkvalitativa materialen som används i Liitons produkter låter dig även kyla din whisky på några sekunder. Hur? Ställ in glasen i frysen och ta ut dem precis innan du serverar whisky till dina gäster. Häll upp whiskyn. Massan av glasbasen och bergsdesignen kyler whiskyn utan att späda ut den som is gör. Du behöver inte bråka med whiskystenar heller.

Liitons produkter, designade av både design- och whiskyspecialister - är perfekta för whiskyentusiaster som uppskattar inte bara smaken av sin dryck utan också den unika designen och vackra utseendet på whiskytillbehören. Märkets glasögon är inte bara för show, utan de är också designade för att förhöja whiskydricksupplevelsen. Materialet och formen på glasen, håller whiskyn vid perfekt temperatur, utan att späda ut den med vatten eller is. Detta gör att de som dricker kan njuta fullt ut av whiskyns smaker och aromer.

Liiton-produkter är perfekta presenter till honom, till en far, bror, vän eller dina arbetskollegor eller affärspartners, så se till att kolla in Liitons erbjudande i Kulina innan du häller upp ett glas till.