Staub

Staub står för legendariska, traditionella franska stekpannor, gjutjärnsgrytor och fat, grillpannor och WOK. Deras högsta kvalitet och unika stil är erkänd över hela världen. Det här är rätter i flera år!
87 items total
Bakform 10 cm, set i 4, elfenben, keramik, Staub ST405081610
Bakform 10 cm, set i 4, turkos, keramik, Staub
1 104 kr
ST405081590
Bakform 14 x 11 cm, blå, keramik, Staub
318 kr
ST405111400
Bakform 14 x 11 cm, grön, keramik, Staub
318 kr
ST405111410
Bakform 14 x 11 cm, orange, keramik, Staub
318 kr
ST405111430
Bakform 14 x 11 cm, röd, keramik, Staub
318 kr
ST405111390
Bakform 14 x 11 cm, vit, keramik, Staub
318 kr
ST405111420
Bakform 17 cm, blå, keramik, Staub
318 kr
ST405111540
Bakform 17 cm, röd, keramik, Staub
318 kr
ST405111530
Bakform 17 cm, vit, keramik, Staub
318 kr
ST405111550
Bakform 20 x 15 cm, blå, keramik, Staub
482 kr
ST405108130
Bakform 20 x 15 cm, orange, keramik, Staub
482 kr
ST405111450
Bakform 23 cm, blå, keramik, Staub
482 kr
ST405111570
Bakform 23 cm, röd, keramik, Staub
482 kr
ST405111560
Bakform 27 x 19 cm, blå, keramik, Staub
595 kr
ST405108100
Bakform 27 x 19 cm, grön, keramik, Staub
595 kr
ST405108110
Bakform 27 x 19 cm, orange, keramik, Staub
595 kr
ST405111470
Bakform 34 x 24 cm, blå, keramik, Staub
751 kr
ST405111490
Bakform 34 x 24 cm, vit, keramik, Staub
751 kr
ST405111510
Bakform 36 cm, röd, keramik, Staub
595 kr
ST405108060
Bakform, set i 3, elfenben, keramik, Staub
2 515 kr
ST405081740
Bakform, set i 3, grå, keramik, Staub
2 515 kr
ST405081730
Up
More products

Staub - ett måste för varje kök

Staub företag som är specialiserat på tillverkning av emaljerade grytor och ugnsformar av emaljerade gjutjärn grundades av Francis Staub 1974 och ägs för närvarande av Zwilling J. A. Henckels - ett tyskt företag som även äger Zwilling, Ballarini, Miyagi, Demeyere och Henckels Int.

Hemmet är där Staub's cocotte är

Staub-varumärket har sitt ursprung i Merville, Frankrike, och det är där dess högkvalitativa gjutjärnsgrytor och holländska (eller snarare franska) ugnar skapades, som kombinerar traditionellt hantverk med toppmodern teknik.

Tanken bakom varumärket Staub var att erbjuda kastruller och bakverk som skulle hålla i flera år och låta människor dela sin kärlek och passion för matlagning. Och detta är precis vad varje Staubs produkt säger med sin pålitliga kvalitet och vackra, glansiga utseende.

Varför är Staub-produkter värda sitt pris?

  • Staubs krukor är mycket tunga och tungt gjutjärn har bättre termisk massa än något annat material. Som ett resultat håller Duch ugnsformarna och grytan värmen längre och är perfekta för att servera mat på bordet
  • faten är inte bara tunga utan också tjocka vilket gör Staub keramik mycket motståndskraftig mot flisning och hållbar
  • Staub har fört processen att emaljera sina produkter till perfektion och flera emaljlager ökar motståndskraften mot spån och repor. Den starka emaljen ger även en non-stick yta för grytfat vilket gör dem lätta att rengöra
  • ett lock som inget annat - det specialformade locket på Staub's cocotte har utmärkta fuktbevarande egenskaper tack vare sitt självtråcklande system som säkerställer en kontinuerlig nederbördseffekt jämnt över fatets innehåll. Detta förhindrar att köttet blir torrt, grönsakerna förblir möra och varje ingrediens behåller sin fulla smak
  • insidan av alla Staub-grytor är emaljerad med en högkvalitativ svart matt yta med idealiska egenskaper för att bränna, rosta och karamellisera mat
  • gjutjärn bevarar näringsvärdena och fylliga aromer för varje ingrediens
  • Staub kastruller och andra bakverk är gjorda för att hålla i generationer så det finns ingen anledning att byta ut dem efter flera år, vilket innebär att du sparar pengar och miljö
  • Staub kokkärl finns i en mängd olika färger som ger dem ett gårdsutseende och som kommer att se bra ut på alla matbord.

Sammanfattningsvis ser det lika gott ut som det lagar mat! Inte konstigt att professionella kockar och matlagningsentusiaster över hela världen älskar detta märke och du kan se Staubs grytor i de bästa kulinariska showerna och i köken hos de bästa restaurangerna och kockarna.