Olivoljor

8 items total
Mangovinäger 200 ml, Nicolas Vahé
99 kr
NV111040020
Olivolja med basilika 250 ml, Nicolas Vahé
133 kr
NV105790103
Olivolja med örter från Provence 250 ml, Nicolas Vahé NV105790102
Salt, peppar och olivolja i presentset, Nicolas Vahé NV104980713
Sesamolja DUKKAH 100 ml, Mill & Mortar
96 kr
MM14410
Vitlöksolivolja 250 ml, Nicolas Vahé
145 kr
NV105790100

Olivolja – en speciell ingrediens som gör att allt smakar bättre!

Thomas Jefferson sa att olivolja säkerligen är himlens rikaste gåva. Kockar säger att det inte räcker med en olivolja eftersom du borde ha lite matlagningsolja, lite avslutande olivolja och lite extra virgin olivolja och med rätt olivolja till hands kan du skapa fantastiska rätter av enkla ingredienser. Behöver du ett levande bevis? Koka lite pasta. Blanda olivolja, parmesanost, citronsaft och skal och häll över din pasta. Och du är klar!

I Kulina erbjuder vi dig ett brett utbud av premiumolivoljor smaksatta med de bästa ingredienserna som ger fantastiska smaker till dina rätter. Våra olivoljor är infunderade med vitlök, tryffel, chilipeppar, citron eller örter som basilika, oregano och rosmarin och de kan enkelt förvandla din vanliga sallad till en rätt som skulle kunna serveras på den bästa restaurangen i stan.

Vad använder du infunderad olivolja till?

Du kan lägga till infunderade olivolja till många rätter som:

  • pastarätter och pizzor,
  • sallader och salladsdressingar,
  • grillat kött och grillade grönsaker,
  • soppor,
  • som en del av din tapasbräda för att åtfölja en rostad baguette eller pitabröd som en lätt aptitretare till ditt favoritglas vin

Den goda nyheten är att olivolja inte bara är välsmakande utan också mycket hälsosam. Det är känt för att minska inflammation, diabetes, Alzheimers, hjärtsjukdomar, fetma och på grund av dess antioxidantegenskaper även cancer. Det är därför det ibland kallas ett hälsosamt fett och du kan använda det så mycket du vill!

Nicolas Vahe – ett danskt varumärke etablerat av en kock – erbjuder gourmetolivoljor kryddade med vacker, modern, minimalistisk design. Välj Nicolas Vahe-smaksatta olivoljor, kryddor och andra specialiteter om du vill överraska dina gäster med god smak eller fantastiska presenter.