Tillverkare för crepes

2 items total
Pannkaksmaskin LONO 33 cm, WMF
1 312 kr
WM0415120011
Crepe-maskin CM 2199, Severin
974 kr
SEVECM2199

Crepe makers – En perfekt apparat för att laga läckra tunna crepes och pannkakor

Vad är en elektrisk crepe maker?

En elektrisk crepemaskin är ett köksverktyg som är utformat för att göra tunna, runda och läckra crepes snabbt och enkelt. Den består av en platt, cirkulär matlagningsyta som värms upp av ett elektriskt värmeelement och är ofta belagd med ett non-stick material.

Vissa modeller som finns tillgängliga i Kulina kommer också med ytterligare tillbehör som till exempel en kräppvändare eller en kräppspridare.

Behöver du en crepe maker?

Om du bara gör crepes då och då kan du använda din vanliga panna eller en crepepanna men om du eller din familj är crepeälskare och du förbereder dem hela tiden, kommer en crepespridare att vara en bra val.

Elektriska crepetillverkare föredras av både nybörjare och expertkockar eftersom de är enkla att använda, effektiva och garanterar perfekta resultat. Våra elektriska crepetillverkare är noggrant utvalda från kända tillverkare som WMF och Severin.

Hur använder jag en elektrisk crepe maker?

Att göra crepes med en elektrisk crepe maker? Det är enkelt!

  • Förbered smeten och förvärm maskinen.
  • Häll en liten mängd smet på mitten av tillagningsytan och fördela smeten jämnt med en crepespridare.
  • Koka sedan crepen i 30 till 60 sekunder, vänd på den, koka den i ytterligare 30 till 40 sekunder, ta bort den med en spatel och upprepa proceduren tills du har gjort alla crepes du behöver.

När du hanterar enheten är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner och säkerhetsföreskrifter och bära ugnsvantar eller annan värmebeständig handske.

Vad kan man laga på en elektrisk crepemaskin?

En elektrisk crepemaskin kan användas för att laga en mängd andra rätter än crepes. Det här är bara några av dem:

Pannkakor: En elektrisk crepemaskin kan användas för att tillverka läckra pannkakor. Häll bara pannkakssmeten på den heta stekpannan och vänd sedan när det kommer bubblor.

Tortillas: Gör dina egna tortillas hemma med hjälp av en elektrisk crepemaskin. Blanda mjöl, salt, vatten och olja till en deg. Den ska kavlas ut tunt och tillagas i crepemaskin tills den bara får lite färg.

Grillade ostmackor: För att göra en fin grillad ostsmörgås, lägg brödet och osten på grillen och koka tills osten smält och brödet är knaprigt.

Quesadillas: En elektrisk crepemaskin är också perfekt för att göra krispiga quesadillas. Lägg din favoritfyllning i en tortilla, vik den på mitten och koka den på crepemaskinen tills den är knaprig och gyllene.