Brabantia

Brabantia är ett världsberömt varumärke som förvandlar vanliga vardagsföremål till inredning som genom ett trollslag. En brödkorg, en papperskorg, en tvättkorg - de kan alla vara stjärnor i ditt hem!
407 items total
Köksförvaringsburk, set i 4 delar, gråa lock, Brabantia BRAB122422
Soptunna med trycklock BO 11 + 23 l, matt svart, Brabantia BRAB316203
Soptunna med trycklock BO 11 + 23 l, platina, Brabantia BRAB316142
Soptunna med trycklock BO 36 l, matt svart, Brabantia BRAB315824
Soptunna med trycklock BO 36 l, vit, Brabantia
2 503 kr
BRAB313509
Soptunna med trycklock BO, 36 l, platina, Brabantia BRAB315787
Soptunna med trycklock TOUCH BIN 36 l, champagne, Brabantia BRAB304583
Toalettpappershållare RENEW, mjuk beige, Brabantia BRAB223242
Tvättkorg 35 l, med plastlock, vit, Brabantia BRAB304866
Badrumsförvaring RENEW mjuk beige, Brabantia BRAB223365
Badrumsförvaring set RENEW 3 st, mjuk beige, Brabantia BRAB223501
Badrumsförvaring, grå, Brabantia
309 kr
BRAB280085
Badrumsförvaring, vit, Brabantia
309 kr
BRAB280108
Badrumstillbehörsset RENEW 3 st, mjuk beige, Brabantia BRAB223280
Baktillbehör i ett set, 4 st, grön, Brabantia BRAB123207
Bordsspegel 28 cm, med bricka, grå, Brabantia BRAB280702
Up
More products

Brabantia – för att göra dina hushållssysslor kan lyfta dig!

Brabantia är en världsledande leverantör av hushållsprodukter för hemorganisation, förvaring, rengöring, tvätt och matlagning. Vad är historien bakom detta familjeföretag och vilka är idéerna som Brabantia följer?

Brabantia – historien bakom varumärket

Brabantia – ett holländskt familjeägt företag – grundades 1919 i Nederländerna, i provinsen Brabant, av en farfarsfar till den nuvarande fjärde generationens ägare Van Elderen som producerade sin första mjölkburkar och kannor. De första pedalsoporna tillverkades 1952 och den första ikoniska designen som heter Patrice med bruna och cyklamenblommor kom 1969. Nu finns Brabantia i butiker över hela världen med kontor och produktionsanläggningar från Österrike till USA, och från Kina till Finland. Det kan också hittas i miljontals hem, restauranger, butiker och kontor över hela världen.

Brabantia – låt oss göra hushållssysslor till ett nöje

Tanken bakom Brabantia:s design är att göra hushållssysslor enklare, snabbare och roligare.

Som Brabantias VD Tijn säger: "Vi vet att många människor inte gillar att göra sysslor. Men vi spenderar upp till 6 år av våra liv på att göra dem. Och tiden är för värdefull för att slösa bort. Varför inte berika dina vardagsrutiner, lära dig att älska dem? Njut av att göra de små sakerna, låt dem lyfta dig. (...) På Brabantia är vi här för att hjälpa till, med vackert designade produktkoncept för njutningsfullt boende och givande. Concepts med löften, som görs hållbart och lämnar en bättre värld för kommande generationer.Och för att du ska njuta."

Brabantia älskar hållbarhet

När man talar om idéerna som företaget Brabantia följer är det omöjligt att inte prata om hållbarhet. Brabantia älskar vår planet och har åtagit sig att gå över till en cirkulär design till år 2035! Faktum är att de började återvinna innan ordet ens uppfanns genom att förvandla burkar för kondenserad mjölk till nya bägare på 1940-talet. Men produkternas återvinningsbarhet är bara en av ansiktena på Brabantia:s engagemang för jorden. Dess produkter är hållbara och har mer än en funktion, deras sopkärl är designade för att separera avfall, torkställningar och roterande torktumlare för naturlig torkning, burkar som förhindrar matsvinn och till och med smarta strykbrädeöverdrag för effektivare strykning. Som du kan se är miljövänlighet ett av Brabatias största uppdrag och det står bakom designen av varje enskild produkt.

Samarbeten med konstnärer och designpriser

För att ge sina kunder en trevlig städupplevelse samarbetar Brabantia med olika designers och konstnärer. År 2015 gick Brabantia ihop med Orla Kiely, den internationellt kända London-baserade designern med en kärlek till mönster, färg och textur, beskriven av The Guardian som "the Queen of Prints". Hennes retroinspirerade tryck matchar Brabantia-stilen perfekt och förvandlar papperskorgar i snygg heminredning.

Under över 100 år av sin historia har Brabantia vunnit många prestigefyllda designpriser som Dutch Design Award (DDA) eller iF Design Award (för The SmartLift roterande torktumlare). 2019 vann Brabantia det prestigefyllda GIO Award och Special Award for Originality med Bo Touch Bin för att "förvandla en avfallskärl till ett elegant inredningsobjekt".

Produkterna och deras kvalitet

Brabantia erbjuder bra kvalitetsprodukter för moderna utrymmen. Deras mest populära produkter inkluderar:

Alla Brabantia produkter har utvecklats, producerats och testats baserat på en hög kvalitetsstandard och Brabantia ger sina kunder 2 upp till 10 års garanti (beroende på produkt).