Duschhyllor & caddies

46 items total
Badrumshylla SCALA 50 cm, glas, Zack
New
1 589 kr
ZACK40006
Duschhylla LINEA 26 cm, glans, rostfritt stål, Zack
New
ZACK40023
Duschhylla SCALA 23 cm, glans, rostfritt stål, Zack
New
ZACK40084
Duschhylla SCALA 31 cm, glans, rostfritt stål, Zack
New
ZACK40085
Monteringslim ZACK 12 gr, Zack
New
137 kr
ZACK30004
Monteringslim ZACK 6 gr, Zack
New
86 kr
ZACK30003
Badrumshylla MODO 71 cm, svart, Blomus
1 108 kr
BM69206
Duschförvaring SURF M, vit, Koziol
144 kr
KOZ1407125
Duschförvaring SURF XL, naturgrå, Koziol
229 kr
KOZ1441120
Duschförvaring SURF XL, vit, Koziol
229 kr
KOZ1441125
Duschförvaring SURF XS, ökensand, Koziol
109 kr
KOZ1440121
Up
More products

Duschhyllor & caddies – det perfekta sättet att organisera din dusch

Vilka typer av duschhyllor och caddies finns tillgängliga på Kulina?

Anser du någonsin att din dusch är en oorganiserad röra? Att hitta rätt toalettartiklar vid rätt tidpunkt kan vara utmanande eftersom schampoflaskor, tvål och andra föremål är utspridda överallt. Duschkabiner och hyllor kan hjälpa till med det. Dessa hjälpsamma arrangörer kan göra det möjligt för dig att hålla din dusch ren och snygg, så att du kan fokusera på att bli ren istället för att rota efter dina tillhörigheter.

Även om det finns många duschkabiner och hyllor tillgängliga på allmänna marknader, var och en med olika fördelar, erbjuder vi här vid Kulina ett unikt urval av hängande duschkabiner. En hängande duschkabin är ett populärt alternativ för att förvara duschartiklar eftersom de tar väldigt lite plats och är enkla att installera och ta bort.

Kulina erbjuder hängande duschkabiner från välkända tillverkare som Blomus, Brabantia, och Koziol och de finns i en rad olika material, som plast, titan och stål. Du kan enkelt välja en som passar din dusch eftersom de finns i en mängd olika storlekar och former.

Var är det bästa stället att placera en duschkabin?

Den bästa platsen för att placera en duschkabin beror på storleken och formen på din dusch och dina personliga preferenser. Du kan hänga din duschkabin eller en duschhylla:

  • På duschstången eller ventilen: Det här är ett underbart val om du har en liten dusch. Att hänga caddien på duschstången eller ventilen kommer att rensa upp golvytan och hålla dina saker inom räckhåll.
  • På väggen: Om du har en större dusch kan du montera en duschkabin på väggen. Du får mer lagringsutrymme som ett resultat och dina saker kommer att hållas organiserade.
  • I ett hörn: Om du har en hörndusch kan du ställa in en hörndusch i hörnet. Detta sparar lagringsutrymme och håller dina saker inom räckhåll.
  • På golvet: Om du inte har något emot att ta upp lite golvyta kan några av våra hyllor enkelt placeras på marken. Detta kommer att öka din lagringskapacitet och göra det enkelt för dig att komma åt alla dina tillhörigheter.

Du måste ta hänsyn till saker som vattenexponering, tillgänglighet och din duschlayout när du väljer den bästa platsen för din duschkabin.

För andra badrumsartiklar kan du kolla in vår samling av kosmetikatillbehör, handdukshängare, tvålkopparosv.