barnservis

53 items total
Barnsnacklåda LEV 20 cm, gul, 3 Sprouts
New
464 kr
3SPISBLIO
Snacklåda för barn LAMA 20 cm, rosa, 3 Sprouts
New
3SPISBLLM
Snacklåda för barn MEDVĚD 21 cm, blå, 3 Sprouts
New
3SP3SLBBE
Barn-kopp, set i 3 delar, 160 ml, silikon, Done by Deer DBD1929599
Barnbestickset SAFARI, 6 st,WMF
517 kr
WM1280029964
Barnbestickset UNICORN, 6 st, WMF
661 kr
WM1286059964
Barnmatlåda DEER rosa, 3 Sprouts
179 kr
3SP3SLUNDE
Barnservis PEEKABOO, 3 st, blå, silikon, Done by Deer DBD1516372
Barnservis set ELPHEE, 3 st, silikon, Done by Deer DBD1529729
Barnservis set PEEKABOO, 3 st, med haklapp, Done by Deer DBD1516529
Barnservis-set THE LION KING, 6 st, WMF
721 kr
WM1286049964
Up
More products

Barnservis – den följeslagare dina barn behöver för att börja sitt självätande

Barnservis - det är så roligt!

Barnservis är perfekt för små händer att hålla i. Den är vanligtvis designad med mönster som är attraktiva och tilltalande för barn. Den består ofta av resistenta material som kan släppas till marken utan att gå sönder.

Barnmatservis inkluderar delade tallrikar, koppar och skålar, ofta med handtag eller en sugbas. Barn kommer att bli glada över att använda sitt servis, och föräldrar kan koppla av i vetskapen om att de små använder en set i servis som är säkert, giftfritt och hygieniskt.

Varför behöver jag skaffa mitt barn en set i barnservis?

Spädbarns näringsbehov förändras avsevärt när de växer till småbarn. När unga småbarn går över från puréer och lillfingermat till "stora barn"-måltider, är denna servis för små barn perfekt eftersom det är för tidigt för dina barn att använda koppar, tallrikar, skålar, skedar och gafflar i vuxenstorlek. De kan av misstag kasta dem från bordet eller... bita.

Samtidigt är det väldigt viktigt för barnen att lära sig att äta sig själv eftersom att äta uppenbarligen är en av de viktigaste färdigheterna som behövs inte bara för att överleva utan också för att umgås, gå på dagis, etc. Gör det roligt för dina barn att vara med och äta själva när familjen ska äta middag.

Vilka typer av material används för att göra barnservis?

  • Silikon

Premium matsäkert silikon är ett giftfritt ämne som motstår lukt och fläckar. Den böjs också lätt och är hållbar. Den tål värme och håller längre än plast.

  • Plast

Plast är ett segt ämne som ofta tål användning i mikrovågsugn och diskmaskin. Plastservis för barn är också lättare än rostfritt stål, vilket gör det enklare för ett litet barn att greppa. Se till att materialet ditt barns servis är tillverkat av är fritt från BPA och andra skadliga ämnen.

Barnservis är inte bara tallrikar och skålar utan även specialmuggar som är lämpliga för små barn eller som är utrustade med droppfria pip. Och eftersom barn älskar att gå med sina koppar i handen är de också gjorda av slagtåliga material, så du behöver inte oroa dig för någonting.

Barnservis erbjuds i Kulina

I Kulina erbjuder vi ett brett urval av attraktiva plast- eller silikonserviser för barn, tillverkade av pålitliga märken som specialiserar sig på barnprodukter eller servis och bestick. Välj bland utbudet av märken som 3 groddar, Done by deer och WMF och se hur ditt barn blir mer självständigt dag efter dag! I Kulina hittar du:

  • färgglada barnskålar (ofta med sugbas)
  • barnvänliga tallrikar med ett, två eller tre fack
  • servisset för barn
  • barnserviser med haklappar
  • barnmatburkar
  • barnbestickset