Diskning

71 items total
Disksvamp GOURMET, set i 3 delar, WMF
120 kr
WM658776040
Mikrofiberduk, set i 2 delar, grön, Brabantia BRAB216282
Diskbalja WASH & DRAIN, Joseph Joseph
638 kr
JS85055
Diskbalja WASH & DRAIN, mörkgrå, Joseph Joseph JS85056
Diskbänk RO 19 cm, grå, Rosendahl
602 kr
RSD18011
Diskbänkförvaring CADDY, grå, Joseph Joseph JS85022
Diskbänkförvaring DUO, grå, Joseph Joseph JS80073
Diskbänksförvaring CADDY L, grå, Joseph Joseph JS85070
Diskbänksförvaring CADDY L, grön, Joseph Joseph JS85049
Diskbänksförvaring CADDY, grön, Joseph Joseph JS85021
Diskbänksförvaring SINK AID, grå, Joseph Joseph JS85024
Diskbänksförvaring SINK PPOD, grön, Joseph Joseph JS85126
Diskbänksförvaring, 19 cm, grön, Brabantia BRAB215469
Diskbänksförvaring, grå, Brabantia
253 kr
BRAB117503
Diskbänksförvaring, grå, Brabantia
229 kr
BRAB302466
Up
More products

Diskdisk - produkter och tillbehör som kan förvandla denna hushållssyssla till ett nöje

Varför ska du diska direkt?

Att diska direkt hjälper till att främja god hygien och din familjs hälsa. Även om tanken på att lämna smutsig disk i diskhon över natten är mycket frestande, kan det leda till obehagliga lukter och tillväxt av farliga bakterier. Dessutom kan det förstöra beläggningen på dina kastruller och kastruller om du lämnar smutsiga diskar och om du har investerat dina pengar i dem skulle du vilja att dessa produkter ska hålla i flera år, eller hur? Dessutom kan matrester locka till sig möss, kackerlackor och andra skadedjur som är ännu svårare att bli av med än pengar sååå... låt oss tvätta nu!

I Kulina hittar du ett brett utbud av diskprodukter och tillbehör som påskyndar processen och organiserar ditt diskområde.

Är diskverktyg en extravagans?

Absolut inte! Tvärtemot vad många tror är diskverktyg inte en extravagans, utan en absolut nödvändighet. Utan effektiva diskverktyg är det svårt att noggrant rengöra matrester som fastnat på tallrikar, bestick och redskap, och som ett resultat tar det längre tid och du vill inte spendera ditt liv vid diskbänken, eller hur?

Vad är det snabbaste sättet att diska?

Tja, det snabbaste sättet att diska är att sätta dem i en diskmaskin. Men alla är inte lämpliga för en diskmaskin, du kanske inte vill använda den eller helt enkelt inte har den. Med rätt verktyg tar det inte för lång tid att diska och torka disk efter en måltid med egna händer. Allt du behöver göra är att skrapa bort eventuell överflödig mat, ta en diskborste, svamp eller trasa och rengöra disken med diskmedel under rinnande ljummet vatten. Skölj sedan disken rena, lägg dem på ett diskställ för att droppa och torka eller torka dem torra med en kökshandduk.

Kulina erbjuder moderna högkvalitativa torkställ och disktillbehör som tvålautomater, diskborstar, karaffborstar, diskbänkar etc. för att hålla ditt kök snyggt, rent och hygieniskt. Vi erbjuder produkter från några av de mest kända varumärkena som finns på marknaden för närvarande, som Joseph Joseph, Brabantia och Even solo.

Även om många av oss inte gillar att diska är det en del av vår vardag. Så varför inte göra din uppgift enklare med några praktiska diskverktyg från Kulina? Med dessa mycket funktionella och användbara disktillbehör är du klar på en sekund och kan koppla av efter en måltid i soffan och dricka ditt favoritte.