Nordic Ware

Nordic Ware är en amerikansk ledande tillverkare av ikoniska, högkvalitativa och innovativa bakverk. Genom att designa produkter av överlägsen design och kvalitet lägger de till bekvämlighet och njutning till förberedelsen av dina kakor - inte bara under jul eller påsk utan också varje dag för att tillfredsställa din sötsak.
25 items total
Bakform PINE FOREST, silver, Nordic Ware
611 kr
NW89737
Kakform BAVARIA BUNDT, silver, Nordic Ware
685 kr
NW53624
Bakform ANNIVERSARY BUNDT, guld, Nordic Ware NW50077
Bakform BAVARIA CUBE, guld Nordic Ware
818 kr
NW80577
Bakform BEEHIVE, för 6 minikakor, guld Nordic Ware NW90777
Bakform ELEGANT PARTY, guld, Nordic Ware
745 kr
NW58677
Bakform FROZEN SNOWFLAKE, silver, Nordic Ware NW88248
Bakform GINGERBREAD HOUSE, silver, Nordic Ware NW83948
Bakform HARVEST LEAVES, brons, Nordic Ware
626 kr
NW85948
Bakform HERITAGE S, guld, Nordic Ware
524 kr
NW90077
Bakform CHIFFON BUNDT, guld, Nordic Ware
662 kr
NW87477
Bakform LOTUS, guld, Nordic Ware
526 kr
NW84177
Bakform QUARTET BUNDT, gyllene, Nordic Ware
747 kr
NW91377
Bakform VINTAGE STAR, SILVER, Nordic Ware
626 kr
NW53137
Bakformna, rosformad, koppar, Nordic Ware
626 kr
NW54148
Kakform TEA CAKES AUTUMN BUNDT, brons, Nordic Ware NW87048
Plättlägg SMILEY FACE, Nordic Ware
818 kr
NW01920
Tårtform HONEYCOMB, guld, Nordic Ware
698 kr
NW85477
Up
More products

Nordic Ware - för perfekta buntkakor och mer

Nordic Ware är ett varumärke som har tillhandahållit köksredskap av hög kvalitet i över 70 år. Nordic Ware, som grundades 1946 av Dave och Dotty Dalquist, är ett familjeägt företag som är känt för sina innovativa och hållbara produkter. Dave och Dotty Dalquist letade efter ett sätt att försörja sig medan de bodde i Mellanvästern. Inspirerade av skandinaviska baktraditioner började de tillverka och sälja specialköksprodukter. 1950 introducerade de sin första produkt, Bundt-pannan, som snabbt blev företagets flaggskeppsprodukt.

Genom åren har Nordic Ware utökat sitt produktsortiment till att omfatta en mängd olika baknings- och köksartiklar som är kända för sin hållbarhet, pålitlighet och högkvalitativa hantverk.

Nordic Ware uppdrag och produkterna

Uppdraget med Nordic Ware är att tillhandahålla innovativa och högkvalitativa köksredskapsprodukter som gör matlagning och bakning enkelt och roligt. För att uppnå detta erbjuder Nordic Ware ett brett utbud av köksredskap och bakprodukter, inklusive:

  • bakform – Bundt-formar, kakformar, bakplåtaroch muffinsformar
  • kokkärl - kastruller, stekpannor och stekhällar
  • mikrovågsredskap, inklusive riskokare och baconbrickor
  • köksredskap för utomhusbruk, inklusive grillpannor och grillställ
  • specialiteter, inklusive äggtjuvskyttar, popover-pannor och majsbrödspannor

Berömda Bundt Pans och andra kakformar

Bundt-pannan är kanske den mest kända produkten i produktlinjen Nordic Ware. Denna ikoniska kakform i gjutet aluminium har använts av miljontals hemkockar och bagare under åren för att skapa vackra och läckra kakor. Den ursprungliga Bundt-pannan hade en enkel design med räfflade sidor och ett rör i mitten. Idag erbjuder Nordic Ware ett brett utbud av Bundt-pannor i olika former och storlekar, inklusive den populära Heritage Bundt-pannan och den eleganta Crown Bundt-pannan.

Nordic Ware produkter är kända för sin hållbarhet och högkvalitativa hantverk. Företaget använder bara de finaste materialen - gjutet aluminium med non-stick beläggning, för att skapa sina köksredskap och bakverksprodukter, vilket säkerställer att de håller i många år. Nordic Ware-produkter är också kända för sin innovativa design och känsla för detaljer, vilket hjälper till att säkerställa att de presterar exceptionellt bra.

Nordic Ware har vunnit många priser för sina innovativa och högkvalitativa köksredskapsprodukter. Under 2018 tilldelades företaget Good Housekeeping Seal för sin Naturals Bakeware-linje, som inkluderar en mängd olika bakplåtar, kakformar och muffinsformar. The Good Housekeeping Seal är en högt respekterad symbol för kvalitet och excellens i branschen, och Nordic Ware var stolt över att ta emot denna ära.

Varför älskar människor Nordic Ware-produkter?

Människor älskar Nordic Ware kakformar eftersom de är lätta att använda, hållbara och producerar vackra kakor varje gång. Oavsett om du är en nybörjare bagare eller en erfaren kock, är Nordic Ware kakformar ett utmärkt val. De är gjorda av högkvalitativa material och är designade för att hålla i många år, vilket gör dem till en fantastisk investering för alla kök.

Utöver sin hållbarhet är även Nordic Ware kakformar kända för sin innovativa design. Företaget erbjuder ett brett utbud av kakformar i olika former och storlekar, så att du kan skapa kakor som är helt unika. Oavsett om du vill göra en enkel Bundt-tårta eller en mer genomarbetad tårta, har Nordic Ware en kakform som uppfyller dina behov. Kolla kakformarna som erbjuds i Kulina och överraska dina gäster och familj med sötsaker - inte bara för speciella tillfällen!