Duschskrapor

20 items total
Duschskrapa EASYSTORE 70535, grå, Joseph Joseph JS70535
Duschskrapa EASYSTORE 70560, grå, Joseph Joseph JS70560
Duschskrapa LAVEA, Blomus
502 kr
BM68846
Duschskrapa RENEW, mjuk beige, Brabantia
291 kr
BRAB223303
Duschskrapa RIM 30 cm, svart, metall, Zone Denmark ZO14895
Duschskrapa VIPO, brun, Blomus
488 kr
BM69200
Duschskrapa VIPO, ljusgrå, Blomus
488 kr
BM69202
Duschskrapa VIPO, mörkgrå, Blomus
476 kr
BM68982
Duschskrapa, svart, Eva Solo
374 kr
ES537765
Duschskrapa, vit, Brabantia
374 kr
BRAB280184
Golvskrapa LAVEA, Blomus
1 529 kr
BM68990
RIM duschskrapa 22 cm, vit, metall, Zone Denmark ZO14894

Duschskrapor – nyckeln till en gnistrande ren dusch

Vad används skrapor till?

Skrapor är släta, flexibla blad, vanligtvis gjorda av gummi som är fästa på handtagen och används för att dra vatten över plana ytor, oftast för att ta bort smutsigt vatten efter rengöring av fönster eller duschväggar av glas.

Skrapor från kända tillverkare som Blomus, Brabantia, och Eva Solo finns tillgängliga på Kulina-webbplatsen i en mängd olika storlekar, former, material och storlekar. Till exempel är skrapor som används för att rengöra fönster ofta byggda av gummi eller plast och har ett långt, flexibelt blad, men skrapor som används för att foga är vanligtvis gjorda av kisel och har ett kort, hårt blad.

Vad mer kan jag använda en duschskrapa till?

Skrapor är ett snabbt och effektivt verktyg för rengöring av glas och fönster. De hjälper dig att bli av med allt överflödigt vatten efter rengöring, vilket resulterar i glas som är fritt från ränder och fläckar och som glittrar som nytt. Skrapor är dock mer än bara effektiva fönsterputsare. De gör det också enklare att polera varje våt yta i ditt hus, inklusive golvplattor, speglar och duschkabiner, till en strålande glans. Skrapor är inte bara effektiv rengöringsutrustning, utan de är också väldigt roliga att använda.

Om du försöker handla en hemskrapa, varför skulle du inte göra det? Då är du på rätt plats. Vid Kulina kan du få ett brett utbud av skrapor som är idealiska för fönster, badrum, kök och mer.

Hur använder jag en skrapa?

Skrapor är trevliga att använda och gör rengöring av våta ytor på ett kick. Efter att ha tvättat en yta med tvålvatten eller ett rengöringsreagens, tryck skrapan ordentligt mot ovansidan av ytan medan den fortfarande är våt. Dra ner skrapan i långa, stadiga, obrutna svep för att samla och eliminera all vätska på ytan. När du kommer till botten av ytan, dra av vätskan och in i en behållare som du har satt upp nedan för att hålla den. Se till att fönstret är streckfritt och fläckfritt och om det är det, upprepa processen 3 till 5 gånger.

Vissa skrapor är unika och använder andra material istället för gummiblad, som skrapor med mikrofiberkuddar.

För andra badrumsartiklar kan du kolla in vår samling av kosmetikatillbehör, handdukshängare, tvålkopparosv.