Avfallstunnor för badrum

13 items total
Badrumssoptunna BIRILLO 21 cm, vit, Alessi
951 kr
ALPL10W
Mini-soptunna för badrum MINDSET, mineralvit, Brabantia BRAB303388
Pedal-soptunna SONO 5 l, beige, Blomus
982 kr
BM69169
Pedalhink badrum, SONO 5 l, brun, Blomus
982 kr
BM69168
Pedalhink SONO 5 l, ljusgrå, Blomus
982 kr
BM69170
Pedalhink SONO 5 l, mörkgrå, Blomus
982 kr
BM69167
Soptunna badrum UME 4 l, ljusgrå, plast, Zon Danmark ZO331931
Soptunna badrum UME 4 l, taupe, plast, Zone Denmark ZO26437
Soptunna för badrum MINDSET, mineralgrå, Brabantia BRAB303364

Badrumskärl – håller ditt badrum fräscht och rent

Varför är det viktigt att ha en soptunna i badrummet?

En soptunna i badrummet (mycket mindre än en vanlig kökssoptunna) är viktig för att bevara badrummets renhet och hygien. Här är några av anledningarna till varför en badrumssoptunna är nödvändig:

  • Sanitet: En soptunna i badrummet håller ditt badrum rent och sanitärt genom att erbjuda en särskild plats för avfallshantering. Detta kan inkludera föremål som använda vävnader, bomullspinnar och sanitetsprodukter.
  • Reducering av lukt och smuts: En soptunna i badrummet utan soppåse kan snabbt bli stökig. En av de främsta anledningarna till att använda en soppåse i badrumskärlen är för att förhindra ansamling av avfall och för att minska lukt. Badrumsavfall såsom använd tissue eller sanitetsprodukter.
  • Bekvämlighet: Om du har en kärl i badrummet i närheten kan du kassera sopor snabbt och effektivt. Detta kan hjälpa till att hålla ditt badrum organiserat och snyggt, samt förhindra att skräp samlas.
  • Hygien: Att använda en soppåse i badrumskärnan kan bidra till att upprätthålla goda hygiennivåer. Genom att använda en soppåse, begränsas avfallet och kan enkelt tas bort, vilket minskar risken för kontaminering.

Hur använder och rengör jag min badrumssoptunna för att undvika lukter?

Att använda och rengöra ditt badrumskärl regelbundet är avgörande för att undvika obehagliga lukter och bibehålla en ren och sanitär atmosfär i ditt badrum. Här är några tips om hur du framgångsrikt använder och rengör din badrumssoptunna:

  • Välj lämplig soptunna: Välj en badrumsbehållare som är rätt storlek för dina behov och som är enkel att rengöra. Vid Kulina har vi många papperskorgar med lock eller lock från toppmärken som Alessi, Blomus, och Brabantia som hjälper till att minska lukter.
  • Använda en liner: För att göra städningen enklare och för att förhindra att soporna klänger sig fast i botten av din badrumskärl, använd en engångs- eller tvättbar liner.
  • Korrekt sophantering: Se till att kassera skräpet på rätt sätt genom att slå in föremål som gamla pappersservetter eller sanitetsprodukter innan du lägger dem i soptunnan.
  • Clean soptunnan regelbundet: För att förhindra att bakterier och lukter samlas, töm och rengör ditt badrumsavfall regelbundet med varmt tvålvatten.
  • Deodorisera soptunnan: Placera en påse bakpulver eller några droppar eterisk olja inuti fodret eller längst ner på kärlet för att deodorisera det.

Du kan också hålla ditt badrum snyggt och snyggt med andra nödvändiga badrumsartiklar som finns i vår butik, som tvättkorgar och badrumsskåp.