Te & kaffeglas

37 items total
Teglas SORRENTO, set i 2, 240 ml, Zwilling
331 kr
ZW39500077
Espressoglas SORRENTO PLUS 80 ml, set i 2 delar, Zwilling ZW39500110
Isteglas ICETEATIME, set i 2 delar, dubbelväggig, WMF WM0936382000
Kaffeglas COFFEE TIME 225 ml, set i 4 delar, WMF WM0948642040
Kaffeglas KIOSK, set i 4 delar, 350 ml, glas, Hübsch HU660915
Kaffeglas NERO 200 ml, dubbelväggigt, Blomus BM63653
Kaffeglas SORRENTO, set i 2 delar, 200 ml, Zwilling ZW39500076
Kaffeglas SORRENTOPLUS 355 ml, set i 2 delar, ZWILLING ZW39500112
Up
More products

Te- och kaffeglas – Ett elegant sätt att få dina drinkar serverade

Din dagliga kafferutin eller ett teparty med vänner kommer att verka mer sofistikerat med våra kaffe- eller teglas. Våra te- och kaffeglas är stilrena och vackra, och ger ditt vanliga te och kaffe en speciell och modern fördel konsumtion.

Vi har även dubbelväggiga glas som är idealiska för iskaffe eller te eftersom de hjälper till att hålla dina drycker svalare längre. Våra dubbelväggiga kaffe- och teglas är också gjorda för att hålla varma drycker varma och dina händer säkra, vilket gör dem idealiska för vintern när du vill hålla dig varm och mysig.

Letar du efter något annat än te- och kaffeglas? Utforska alla våra alternativ för muggar och kolla även in koppar och fat tillgängliga i Kulina.

Hur tar jag hand om och underhåller mina te- och kaffeglas?

Försiktighet rekommenderas alltid när du hanterar och rengör dina kaffe- och teglas. Oönskad lukt och föroreningar kan hållas kvar av felaktigt rengjorda och torkade te- och kaffeglas, vilket kommer att påverka smaken på dina drycker.

Tvätta alltid varje par av dina te- och kaffeglas innan du använder dem för första gången. För att minska risken för mekanisk påfrestning, undvik att blötlägga dem med annat glas. Använd en icke-slipande svamp eller trasa med varmt vatten och ett lämpligt rengöringsmedel när du tvättar den.

Undvik att sätta dina te- och kaffeglas i diskmaskinen om du vill undvika fula vattenfläckar eller brott. Att stoppa in dina dubbelväggiga glas i diskmaskinen kan också leda till att vatten tränger in mellan glasets väggar.

Var är det bästa stället att förvara dina te- och kaffeglas ?

Sätt upp en te- och kaffestation nära platsen där du förvarar din vattenkokare. Sätt dina teer och te- och kaffetillbehör ovanför vattenkokaren i köksskåpet (men inte för högt, eftersom du kommer att använda dina glas, muggar och tekannor ganska ofta).

I Kulina hittar du ett brett utbud av moderna te- och kaffeglas från pålitliga tillverkare som Viva Sandinavia, Blomus, WMF och Zwilling. Vi har också en mängd olika kaffebryggare som du kan använda för att laga ditt kaffe.